Automobil udario o zaštitnu ogradu kod "Zeppelina", vozač zadobio višestruke povrede

Pet osoba povređeno je u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
Automobil udario o zaštitnu ogradu kod "Zeppelina", vozač zadobio višestruke povrede
Foto: 021.rs
Ekipe Hitne pomoći intervenisale su oko 8:30 časova, zbog sudara autobusa, kombija i putničkog vozila na uglu Stražilovske i Radničke ulice. Lekari su zbrinuli dvadesetdevetogodišnju trudnicu, koja se požalila na bolove u stomaku. Ona je nakon inicijalnog pregleda prevezena na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo. U ovom udesu povređene su još dve osobe.
 
"Četrdesetčetvorogodišnja žena zadobila je istegnuće vrata i ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar. Takođe, četrdesetjednogodišnji muškarac se požalio na bol u kuku i on je zbrinut na licu mesta", kaže za 021.rs portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović.
 
Povrede je zadobio i tridesetsedmogodišnji vozač "fijata", koji je sinoć oko 20:20 časova automobilom udario o zaštitnu ogradu na krivini na početku Beogradskog keja, kod broda "Zeppelin". On je zadobio višestruke kontuzione povrede, a nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju.
 
Nešto pre ovog udesa, oko 16 časova, lekari Hitne pomoći intervenisali su zbog sedamdesetosmogodišnje žene, koja je povređena u sudaru dva automobila na parkingu TC BIG. On je zadobila kontuzionu povredu grudnog koša i ruke, a nakon ukazane prve pomoći, prevezena je u Urgentni centar na dalje lečenje. 
  • Joca

    06.11.2019 14:00
    Desna strana
    Retki su ucesnici u saobracaju koji postuju pravilo desne strane. Dali je to kolovoz pesacka staza i prelaz,biciklisticka staza, veliki parkinzi.... . Pobogu ljudi ako nemate u vugla imate Gugla pa citajte, nemojte se kretati kao stoka koju zver juri.
  • nssasa

    05.11.2019 10:30
    Divljanje
    Lik koji je udario u zaštitnu ogradu na keju je izgleda tražio gde da udari. Naime, sinoć, tokom šetnje kejom, kod vojnih kula, više puta smo čuli žestoku škripu guma i turiranje automobila. To je bio baš taj auto i baš smo se upitali na čemu je lik. Naša prognoza da neće stići daleko se i obistinila. Dobro je da još neko nije stradao.
  • bljuc

    05.11.2019 09:40
    Cuj ovog sto hoce da ukida raskrsnice zato sto su vozaci debili :)
    Pa nema dalje.
    Hajde da sasvim ukinemo sve puteve i da se telepromptujemo, za sadasnji nivo inteligencije nasih vozaca to je prava mera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika