Devetogodišnja devojčica oborena na pešačkom prelazu na Detelinari

Proteklog dana, u udesima koji su se dogodili u Kaću i na Detelinari, povređene su dve osobe - stariji čovek i devojčica.
Devetogodišnja devojčica oborena na pešačkom prelazu na Detelinari
Foto: 021.rs
Nešto pre 9:30h, u Kaću, u Svetosavskoj ulici ispred broja 34, povređen je biciklista. Čovek star 75 godina zadobio je kontuzionu povredu glave, ramena i šake. Nakon zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar.
 
Devetogodišnja devojčica oborena je, nekoliko minuta nakon podneva, na pešačkom prelazu na Detelinari, u Ulici Milenka Grčića kod broja 6. Ona je zadobila udarac u predelu skočnog zgloba i, iako je na izgled u pitanju bila laka povreda, pošto se radilo o udarcu i pošto je u pitanju dete, nakon pregleda je prevezena u Dečiju bolnicu na dodatne kontrole, kaže za 021 portparolka Hitne pomoći, dr Ivana Ramović.
  • Mima

    07.11.2019 20:10
    Ti taxsisti nisu normalni u posledje vreme, ko god nema sta da radi ude u taxsiste.
  • Branislav

    07.11.2019 10:39
    Devojčicu je udario taxista, kaže nije je video, jer, bože moj, on je "vozilo sa svim prioritetima" kao i svi taxisti! Apelujem na sve detelinarce da zajedno imestimo to taxi stajalište jer svi koji ovuda prolazite i živite znate na koji bahati način se oni uparkiravaju i premeštaju sa mesta na mesto i to na pola metra od istog tog pešačkog prelaza preko kojeg najčešće prelaze upravo deca i stare osobe!
  • saobracajno ludilo

    07.11.2019 08:37
    Uzas .
    Povredjenima zelim sve najbolje .
    Trebalo bi otvoriti poseban portal samo za saobracajne nesrece . Svaki dan al bukvalno svaki dan se desavaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika