Punto sleteo sa puta prema Banstolu, udario u kamion na gradilištu

U saobraćajnoj nezgodi koja se nešto pre 9 časova dogodila na usponu ka Banstolu povređene su dve osobe.
Punto sleteo sa puta prema Banstolu, udario u kamion na gradilištu
Foto: 021.rs

Nezgoda se, prema nezvaničnim informacijama, dogodila kada je automobil marke punto, koji je išao iz pravca Sremskih Karlovaca, iz nepoznatog razloga izleteo sa puta i udario u kamion na gradilištu pruge.

Portparolka Hitne pomoći, dr Ivana Ramović kaže za 021.rs da je devojka stara 18 godina, koja je bila u automobilu, zadobila teške povrede i u svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar.

Muškarac star 65 godina. koji je bio u kamionu. zadobio je kontuzionu povredu desnog kuka i njega je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar.

  • Box

    20.11.2019 22:18
    Spustala se sa Banstola nenormalnom brzinom, malo je falilo da u punoj brzini udari u pasata na raskrsnici kod nove crkve na Banstolu.
    Sreca sto je tu prosirenje za autobus pa je izbegnuta nesreca ali i dalje mi nije jasno kako u toj situaciji i pri toj brzini nije izletela sa puta.
    Neiskusan vozac i ima srece sto je uopste ziva i sto nije ubila nekog.
    Roditelji da se zapitaju i da slave ovaj dan kao novi rodjendan.
  • Veki

    18.11.2019 22:27
    Ova izgleda mislila da je sa 18 godina reli vozac? Nije mi nje uopste zao, nego ovog coveka sto je povredjen, a koji nije ni bio na putu!!!!*
  • vektor

    18.11.2019 18:07
    nije teško zapamtiti
    Pravac je isti, smerovi su različiti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika