U udesu na Klisi autobus proleteo kroz kružni tok, vozač i dvoje putnika povređeni

Vozač automobila i dvoje putnika iz autobusa povređeni su danas posle 14 časova, u saobraćajnoj nezgodi na Klisi, na uglu Primorske ulice i Sentandrejskog bulevara.
U udesu na Klisi autobus proleteo kroz kružni tok, vozač i dvoje putnika povređeni
Foto: 021.rs (ilustracija)
U udesu su učestvovali gradski autobus na liniji broj 1 i automobil.
 
Svi su zadobili lakše povrede, saznaje 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Vozač automobila od 69 godina zadobio je povredu grudnog koša i kolena. Povređeno je dvoje putnika autobusa, te je mladić od 22 godine povrediio grudni koš i kičmu, dok je dvadesetosmogodišnja žena zadobila povredu kičme.
 
Svi su zbrinuti i prevezeni u Urgentni centar.
 
Autobus je nakon kontakta sa vozilom proleteo kroz kružni tok i zaustavio se na putu. Pričinjena je velika materijalna šteta, a okolnosti udesa biće poznate nakon uviđaja.
  • @Daks

    20.11.2019 08:44
    Ne potresaj se, čovek samo gleda sa svoje tačke gledišta. Očigledno je neki polusvet, pa i okružen takvim ljudima, a takvi prostaci obično i brzo i loše stare, pa verovatno on na osnovu svojih i procenjuje. Verovatno je i u pravu, kao što smo u pravu i mi koji smatramo da su ljudi sa 70 ako su zdravi i vitalni i više nego sposobni za vožnju i sve druge životne aktivnosti. Naši najstariji vozači koji dolaze za produžetak dozvole u ovoj godini su bili 1928 godište, i bili su bistriji, pametniji i spretniji od mnogih dvadesetogodišnjaka, inače dozvolu ne bi ni dobili.
  • Da pojasnim

    19.11.2019 23:23
    Nije automobil izazvao udes, on se tu igrom slučaja našao, autobus se iz nekog razloga, pretpostavljam iberture, zaleteo sa mosta velikom brzinom, zakačio auto, i verovatno je vozač prešao po sredini kružnog toka kako se autobis ne bi prevrnuo i onda čim se dočepo bulevara zaustavio autobus, Jer da je npr hteo da zaobiđe kružni tok prevrnuo bi se, jer je išao velikom brzinom
  • rade

    19.11.2019 21:22
    ehhh
    autobus je osta bez kocnica preleteo kruzni tok i tek onda udario u kiu sportage

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika