Povređen muškarac u sudaru tri automobila na Bulevaru patrijarha Pavla, ispred kružnog toka

Dva muškarca povređena su u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u četvrtak u Novom Sadu.
Povređen muškarac u sudaru tri automobila na Bulevaru patrijarha Pavla, ispred kružnog toka
Foto: 021.rs
U sudaru tri automobila na Bulevaru patrijarha Pavla, ispred kružnog toka, jedan muškarac zadobio je nategnuće vrata i kičme i kontuzionu povredu kolena. Nakon zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar.
Nezgoda se dogodila oko 16 časova i 20 minuta.
 
Biciklista star 66 godina zadobio je povredu kuka kada ga je na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Banović Strahinje udario automobil. Nezgoda se dogodila oko 22 časa, a povređeni muškarac je, posle zbrinjavanja na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.
  • Anci91

    02.12.2019 00:21
    Kad ljudi nauce da koriste kruzni tok mozda i bude bolje.. Udje u kruzni u spoljasnju traku i voza se okolo da izadje na 2-3 izlaz,pa gde to ima?
  • Toza

    29.11.2019 11:13
    da li prodje ijedan dan bez nesrece ali bukvalno ijedan dan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika