Nastavljeno suđenje Cvijoviću za šverc droge, branilac negoduje zbog zaplene automobila

Suđenje Radosavu Cvijoviću Cviki, državljaninu Crne Gore nastanjenom u Novom Sadu i njegovom zetu, Novosađaninu Slavku Pavlovu, nastavljeno je juče u Specijalnom sudu u Beogradu.
Nastavljeno suđenje Cvijoviću za šverc droge, branilac negoduje zbog zaplene automobila
Foto: Pixabay
Oni su okrivljeni da su se bavili krijumčaranjem i distribuiranjem kokaina iz Novog Sada širom Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke, Češke, kao i u drugim evropskim zemljama.
 
Optuženi su odbacili optužbe, a odbrana je istakla da ne postoje dokazi za to krivično delo. 
 
Branilac Marko Kljajević je takođe zapitao zašto Cvijoviću nisu vraćeni oduzeti automobili. 
 
Cvijović i Pavlov uhapšeni su 2017. godine kada je protiv njih i pokrenut postupak pred Specijalnim sudom. U istom periodu u Češkoj su bila uhapšena i procesuirana trojica osumnjičenih među kojima je i sin Radosava Cvijovića, Branislav, a prema dostupnim informacijama, oni su tamo u međuvremenu i osuđeni.
 
Cvijović je pominjan u medijima i 2009. godine, kada je hapšen u akciji "Morava", a policija ga je tada označila kao "jednog od jačih dilera na području Novog Sada".
 
Naredno ročište u Specijalnom sudu zakazano je za 13. januar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika