Policajac naoružan pištoljem ušao u zgradu URBIS-a na Limanu i tražio ministra policije

Nepoznati muškarac, navodno policajac ušao je danas oko 12 časova u zgradu URBIS-a na Bulevaru cara Lazara 3 i tražio da razgovara sa ministrom policije, saznaje 021.rs.
Policajac naoružan pištoljem ušao u zgradu URBIS-a na Limanu i tražio ministra policije
Foto: 021
Prema informacijama iz policije, u pitanju je policajac koji je došao po pozivu na drugi sprat u prostorije preduzeća "SPV Dunav", koje je zaduženo za gradnju i prodaju stanova bezbednjacima u Novom Sadu i tražio da razgovara sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem. 
 
Policija je nakon poziva i dojave da je naoružana osoba u zgradi došla i prvo evakuisala zaposlene u drugim firmama u istoj zgradi, među kojima su i Informatika i Urbanizam. Međutim, kako 021 saznaje, policajac koji je bio na dužnosti, pa je zato imao kod sebe pištolj nije pretio, niti bio agresivan, ali jeste bio nezadovoljan u vezi sa raspodelom stanova i zahtevao da razgovara sa ministrom.
 
Prema navodima iz policije, niko od očevidaca nije rekao da im je nezadovoljan muškarac pretio.
 
O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo.
  • Niko bitan

    08.12.2019 03:34
    Hocu i ja jedan
  • Slobodan

    07.12.2019 08:03
    Nadam se da ce posle ovog konkursa i pripadnici "batinasa" otvoriti oci i shvatiti da su sa iste strane rostilja kao i mi ostali građani. A nadam se da ce i Prvorođeni videti koliko mu je lojalna armija gladnih podstanara, koliko i kako ce braniti njegovu burazersku svitu i elitu.
  • Miša

    06.12.2019 14:34
    Dostojanstvo
    Kakav udar na dostojanstvo, kakva pravila konkursa, zar je moguće da je samo jedan policajac postupio ovako, ako ikad bude smena ove hobotnice ovaj čovek treba da dobije Karađorđevu Zvezdu.
    Zamislite vi ovo, ne postoje pravila, kako može da se tako rešava pitanje stana?! Bukvalno životnog kapitala državnog službenika ili čoveka!
    Da nema rang lista, da nemaju parametri, godina službe, učešće u ratu, broj članova porodice, bolesti članova porodice, imovinsko stanje porodice, radno mesto supružnika...
    Da sve to određuje sistem na koji se šalju mejlovi, ovo ne bi prošlo u Avganistanu.
    ali ovde prolazi.
    I onda vam je čudna korupcija, što će te za 100 eura pustiti sa automatskom puškom da prođeš? Pijan za 4000rsd ?

    Brže jače bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika