Pet osoba povređeno u šest udesa u Novom Sadu, među njima i sedmogodišnja devojčica

U Novom Sadu je tokom jučerašnjeg dana bilo šest udesa u kojima nije bilo teško povređenih.
Pet osoba povređeno u šest udesa u Novom Sadu, među njima i sedmogodišnja devojčica
Foto: 021.rs
Nešto pre osam časova na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Žarka Zrenjanina oborena je biciklistkinja (45). Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, ona je zadobila kontuzionu povredu desnog kuka i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar. 
 
Do druge nezgode došlo je u 10:40 časova na Futoškom putu ispred broja 73. Iako u ovom udesu niko nije povređen ekipa Hitne pomoći je intervenisala jer se u automobilu nalazila beba stara sedam dana koja je pregledana i bez vidljivih povreda prevezena u Dečiju bolnicu. 
 
U 13:40 časova na uglu Kornelija Stankovića i Rumenačke oboren je pešak. Ženska osoba (23) je zadobila kontuzionu povredu leve polovine grudnog koša, glave, desne podlaktice i lakta, uz istegnuće vrata i kičme. Nakon zbrinjavanja prevezena je u Urgentni centar. 
 
Samo dva sata kasnije na uglu Šekspirove i Bulevara cara Lazara oboren je još jedan pešak. Reč je o još jednoj ženskoj osobi nepoznatog godišta koja je zadobila kontuzionu povredu polovine grudnog koša. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar.
 
Nešto pre 18 časova došlo je do lančanog sudara na izlazu iz Novog Sada, više o tome OVDE.
 
Oko 20:30 časova na uglu Ilariona Ruvarca i Melhiora Erdujheljija došlo je do sudara dva automobila. Povređene su dve osobe. Ženska osoba (29) zadobila je kontuzione povrede podlaktice i vrata, a sedmogodišnja devojčica zadobila je kontuzionu povredu glave. One su pregledane na licu mesta, žena je upućena je u Urgentni centar dok je devojčica prevezena u Dečiju bolnicu.
  • dado

    12.12.2019 09:00
    @ns
    Popularni "levak", alko test i to, ni manje ni vise, na glavnom putu ka institutu...
  • zgadjen

    11.12.2019 09:46
    Ubitacan haotican saobracaj je u ovoj uzasnoj nedodjiji .
    Saobracajna kultura nam je ravna nuli.Svaki drugi telefonira,ne vezuje se pojas,pokazivaci pravca(migavci) kao i da ne postoje.Vozaci se ponasaju kao da su sami na ulici.
    Pale se cetiri famozna trepcuca svetla .
    Totalno odsustvo postovanja prema drugome .
    Bogami i bez alkohola se ne moze .
  • ns

    11.12.2019 09:07
    Zašto je oko osam uveče bio zastoj oko dva sata na ulazu u tunel ka Kamenici ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika