FOTO: U sudaru dva taksija srušena kapija i deo ograde crkve u Jovana Subotića

Kapija i stub od cigala Grčkokatoličke crkve na uglu ulica Jovana Subotića i Svetozara Miletića, srušena je u sudaru dva taksija koji se dogodio sinoć u 1:39h.
FOTO: U sudaru dva taksija srušena kapija i deo ograde crkve u Jovana Subotića
Foto: 021.rs

Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu su lakše povređene dve osobe.

"Muškarac star 32 godine zadobio je povredu leve noge, ruke i vrata. Takođe, povređena je i jedna ženska osoba, nepoznatog godišta, koja je zadobila lakšu povredu glave", kaže dr Ramović.



Ovo je jedna od ukupno četiri udesa koja su se juče dogodila na ulicama Novog Sada.

U sudaru dva vozila koji se u 9:55h dogodio u Petrovaradinu prema Sremskim Karlovcima, kod skretanja za Zanoš, povređen je muškarac star 55 godina. On je zadobio lakše telesne povrede u vidu istegnuća vrata, kontuzione povrede leđa, oba kolena i grudnog koša. Posle zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar KCV-a.

Na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja oko 17:28 časova je oborena pešakinja stara 65 godina. Ona je zadobila lakše povrede desne potkolenice. Ekipa Hitne pomoći ju je prevezla u Urgentni.

Pešak je oboren i u 1:34h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra. U Hitnoj pomoći kažu da je lakše povrede u vidu kontuzije glave zadobio 20-ogodišnji mladić i on je nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen u Urgentni centar.

  • KLF

    18.12.2019 09:37
    @purgerNS

    Možda je hteo da kaže da lažeš čim pipneš tastaturu?
  • purgerNS

    16.12.2019 22:02
    lazno predseravanje
    evo moj djed i baka nisu rodjeni u Zagrebu....
    nekada je zaista bilo važno da su ti bar tri koljena rođena u gradu,sad više ne...
    inace purger je izvedenica od njemacke rijeci Burger ili gradjanin grada (Burg)
    no..šta ste ono htjeli reći u vašem komentaru ?
  • Lažno predstavljanje

    16.12.2019 11:52
    @purgerNS
    Purger je nadimak koji se prvenstveno koristi za stanovnika Zagreba čiji su preci nekoliko generacija unatrag rođeni u Zagrebu i koji su ondje živjeli. Svaki Zagrepčanin nije dakle Purger, iako se riječ koristi kao nadimak za građane Zagreba ili navijače Dinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika