Novogodišnja noć u Novom Sadu prošla bez udesa i tuča

Novosadska Hitna pomoć u proteklih 24 sata nije imala puno posla u odnosu na ranije dane ili ranije dočeke Nove godine.
Novogodišnja noć u Novom Sadu prošla bez udesa i tuča
Foto: 021
Kako je za 021 rekla portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, imali su samo 88 intervencija na terenu, mahom zbog hroničnih bolesnika, što je manje u odnosu na uobičajene dane kada ih bude oko stotinak.
 
Takođe, u poslednja 24 sata dogodio se samo jedan lakši udes. U 11:47 časova u Svetosavskoj ulici u Kaću, ispred broja 64, oboren je 80-ogodišnji biciklista, koji je zadobio lakše povrede glave. On je zbrinut na licu mesta i nije bilo potrebe da bude prevezen u Urgentni centar.
 
Takođe, sudeći prema izveštaju Hitne pomoći, u novogodišnjoj noći nije bilo ni tuča, bar ne takvih da je bila potrebna intervencija ove hitne službe.
  • high ISO

    03.01.2020 06:41
    Paaa, iskusni vozaci koji prelaze hiljade kilometara su pospajali praznike i vratili se kucama.
  • bjuolo

    02.01.2020 17:36
    sto znaci da ih uvek ima
  • g

    02.01.2020 09:53
    Video sam slupan pezo, tako da tesko da nije bilo udesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika