Dva muškarca povređena u sudaru kod Kontrasta

Jedan mladić i jedan muškarac lakše su povređeni juče oko 18 časova u sudaru dva automobila na Sentandrejskom putu, kod Kontrasta.
Dva muškarca povređena u sudaru kod Kontrasta
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, 25-ogodišnji mladić zadobio je kontuzione povrede grudnog koša, vrata i abdomena. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
Muškarac (64) koji je takođe učestvovao u udesu, zadobio je kontuzionu povredu kolena i glave. Pregledan je na licu mesta i nije prevezen na dalje lečenje. 
 
Inače, jučerašnji dan je bio miran za ekipe Hitne pomoći, jer ova služba nije morala da interveniše zbog drugih udesa.
  • МилеНС

    08.01.2020 10:08
    јел на раскрсници ?
    Ако је на раскрсници уопште ме не би изненадило јер то је једна од најгорих у граду по питању синхронизације семафора. Практично и у мањим гужвама нема шансе да се испразни пре отварања семафора за оне друге и онда се они што прецењују своје могућности, могућностих својих аутомобила и рефлексе залећу у невероватне покушаје пролетања кроз раскрсницу. Често када се отвори семафор једној страни да ли из чисте бахатости, или чега већ, сви стартују као на тркама не би ли спречили оне преостале у раскрсници да исту и напусте или макар да их заплаше уз незаобилазно ударање по сирени.
    Е сад додатна филозофија... Да се ја питам свуда у граду бих подесио условно лево и ПРЕ и ПОСЛЕ зеленог за правац јер тако би се пар аутомобила протерало пре него крену право они из контра смера а и тих пар што вечито заостану би могли без проблема изаћи из раскрснице. Тренутно стање је по граду мало овако, мало онако, негде је условно лево пре, негде после што тек уноси забуну што није свуда исто.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika