Policija traga za pljačkašem zlatare na Novom naselju

Novosadska policija intenzivno traga za mladićem koji je u četvrtak 9. januara nešto pre 16 časova opljačkao zlataru na Bulevaru Jovana Dučića, potvrđeno je za 021.rs.
Policija traga za pljačkašem zlatare na Novom naselju
Foto: 021.rs

On se sumnjiči da je nakon što je napao radnicu sprejom, oteo deo nakita.

Inače, snimak ovog razbojništva se pojavio na društvenim mrežama i pokazuje da je mladić u crvenoj jakni nekoliko minuta razgledao stvari u zlatari i onda kada je od radnice zatražio da mu pokaže nakit, izvadio sprej i poprskao je po licu.

On je potom uzeo nakit i krenuo ka vratima, ali nije mogao da izađe, te je gurao i udarao vrata. Posle nekoliko sekundi se okrenuo ka radnici koja se sakrila u drugom delu radnje i vratio se do pulta gde je tražio dugme za elektronsko otvaranje vrata, nakon čega je uspeo da izađe, ali mu je usput ispao deo nakita.

  • A mi budale placamo

    11.01.2020 11:28
    Ovde ima puno stručnjaka iz svih oblasti pa i iz bezbednosti, prosto treba ukinuti sve službe i institucije jer će ovi samoprozvani stručnjaci sve naše probleme rešavati. Sve dok ne bude svako radio svoj posao, bolje nam neće biti. Ovakve i slične averzije prema policiji imaju samo njihove mušterije ili policajci u pokušaju, pametnome dosta.
  • a mi budale placamo

    11.01.2020 09:51
    @natasa
    Pandurija jede burek, dok ovi kradu, spava se u sluzbenim kolima...koga da hvataju? Pa onog manijaka je uhvatio mestanin.
  • @Nataša

    11.01.2020 07:48
    Samo kad ti znaš ko šta treba da radi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika