Troje povređeno u udesima u Novom Sadu, pažljivo vozite zbog magle

Tri osobe lakše su povređene u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.
Troje povređeno u udesima u Novom Sadu, pažljivo vozite zbog magle
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, prvu intervenciju zbog udesa lekarske ekipe imale su nešto pre osam sati na uglu Kralja Aleksandra i Školske ulice u Veterniku. 
 
U udesu je oborena 47-ogodišnja biciklistkinja, koja je zbrinuta na licu mesta i s povredom glave i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar.
 
Vozilo je sletelo s puta na Rumenačkom putu, u smeru ka Novom Sadu, oko pola 12, a tom prilikom povređena je 22-ogodišnja putnica. Po viđenju lekara, zadobila je lakše povrede glave i vrata, a po zbrinjavanju je prevezena u Urgentni centar.
 
Poslednju intervenciju na ulicama grada, ekipa Hitne pomoći imala je oko 15:30 kod Uspenske crkve u Šafarikovoj. Dr Ramović navodi da je oboren 33-ogodišnji pešak, koji je s istegnućem vrata i kontuzijom desne potkolenice zbrinut i prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.
 
Zbog težih uslova za odvijanje saobraćaja na putevima u celoj Srbiji, u "Putevima Srbije" apeluju da vozači budu naročito oprezni. Vidljivost je na putevima velike frekvencije smanjena na 50 metara, dok je na manjim deonicama i kraća, zimska oprema je obavezna, a bez preke potrebe ne preporučuje se da krećete na put.
  • Od skoro telepcanin

    17.01.2020 14:01
    Biciklisti samoubice
    Sve kapiram ali mi nisu jasni biciklisti koji se po magli bez ikakvog osvetljnja ili makar
    fluorescentnih prsluka vozaju juce po telepu po mraku.
    Samo iskacu iz magle kao utvare a posle jadni stradali od divljaka vozaca.
    Najgore je sto su oni uvek u pravu bez obzira na okolnosti u slucaju da nastradaju.
  • ozlojedjen

    17.01.2020 11:16
    Juce oko 15 časova, na TROTOARU ispred jednog kafica , lik parkirao Bmw dzip NA SRED TROTOARA; zagradio pešački prelaz, i to na obe strane, ljudi ga obilaze... i ćaska sa prijateljem a saobraćajac ne sme NI DA PRIĐE . Da sam ja to uradio sa mojim Jugom, zalepio bi me sa kaznom ili bi me uhapsili .
    Takvih primera je u ovoj "drzavi" svaki dan na hiljade... I to nema veze ni sa propisima ni sa kaznama. 
    nikakve kazne ni sankcije neće ovde red da donesu. NIKAKVE . Ovaj narod je zagazio i to debelo, u tešku balegu...
  • Mile

    17.01.2020 11:05
    Zar ne bi trebalo i prilikom poledice bacati so na puteve? Kolovozi su mokri a temperatura ispod nule. Naravno da klizi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika