Šest saobraćajnih nezgoda u Novom Sadu i okolini, među povređenima i trinaestogodišnjakinja

Tokom jučerašnjeg dana na području Novog Sada i u okolini desilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teško povređenih.
Šest saobraćajnih nezgoda u Novom Sadu i okolini, među povređenima i trinaestogodišnjakinja
Foto: 021.rs
Do prve nezgode došlo je oko 10 časova na uglu Industrijske i Novosadskog partizanskog odreda. Povređen je muškarac (35). On je zadobio oguljotinu slepoočnice i osećao je bol u vratu, ali budući da povrede nisu bile teške, on je pregledan na licu mesta i nije upućen na dalje lečenje.
 
Četrdesetjednogodišnja žena zadobila je kontuzionu povredu glave prilikom sudara dva automobila oko 13 časova na parkingu Kliničkog centra Vojvodine, preko puta klinike za neurologiju. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, na hirurgiju. 
 
Ženska osoba stara 48 godina povređena je kada jeu 13:50 časova na nju naleteo automobil dok je prelazila Bulevar cara Lazara, preko puta Doma zdravlja na Limanu IV. Ona je pregledana na licu mesta, a potom prevezena u Urgentni centar na hirurgiju. Kako je ekipa Hitne pomoći na terenu zaključila, ona je zadobila kontuzionu povredu potiljka. 
 
Samo sat vremena kasnije, u Ulici carice Milice u Futogu, povređen je 37-ogodišnji muškarac. On je zadobio istegnuće kičme, a nakon pregleda i zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.
 
U sudaru dva automobila na uglu Pap Pavla i Bulevara oslobođenja oko 17 časova 26-ogodišnji muškarac je zadobio istegnuće vrata i nakon zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar. 
 
Trinaestogodišnja devojčica lakše je povređena kada je oko 18:30 časova na nju naleteo automobil na putu iz Petrovaradina ka Sremskim Karlovcima. Ona je zadobila potres mozga i kontuzionu povredu leđa. Nakon zbrinjavanja prevezena je u Dečiju bolnicu. 
  • 4 trepcuca

    22.01.2020 08:28
    Svaki dan nesrece .
    Saobracaj nam je najblaze receno jeziv .
    Utroba mi se prevrne kad vidim da neko stane i upali 4 trepcuca .
    Moj kolega je u Nemackoj u roku od mesec dana platio 9 kazni za pogresno parkiranje , sledeci mesec je dobio pismo da mora da ide kod psihijatra da dokaze da je sposoban da ucestvuje u saobracaju . Svi u Nemackoj kojima se oduzme dozvola zbog alkohola ili droge moraju da dokazu da ne piju vise . A u Srbiji voze i pijani i drogirani i nikom nista .
  • Uglješa

    22.01.2020 08:25
    Još jedna saobraćajka dogodila se juče na raskrsnici ulica Pavla Simića i Vase Stajića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika