Dva teška udesa u Petrovaradinu: Vozilo odbačeno na banderu, devojčicu oborio automobil

Tridesetosmogodišnji muškarac teško je povređen u sudaru dva vozila juče oko pola devet na Trandžamentu.
Dva teška udesa u Petrovaradinu: Vozilo odbačeno na banderu, devojčicu oborio automobil
Foto: 021.rs
Prema rečima portparolke novosadske Hitne pomoći dr Ivane Ramović, u udesu je jedno od vozila pod silinom udara odbačeno na obližnju banderu, a povređenog muškarca morali su da oslobode vatrogasci. 
 
Lekarska ekipa uspešno ga je stabilizovala i on je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, sa teškim povredama.
 
U drugom udesu u toku dana, koji se takođe dogodio u Petrovaradinu, u Preradovićevoj ulici, nešto nakon 14 časova povređena je 11-ogodišnja devojčica.
 
Nju je kod okretnice autobuskih linija 3 i 9 oborio automobil i naneo joj povredu glave i prelom potkolenice, a lekarska ekipa ju je pregledala, zbrinula na licu mesta i potom prevezla u Dečiju bolnicu, dodaje dr Ramović.
  • Rusofil_IQ0

    26.01.2020 23:39
    Put je uvek klizav u ovakvom vremenu kad nema jace kise a drum se ne cisti nikako, natalozi se prljavstine ulja itd, meni ne kruznom pomalo se izgubi zadnji trap iako su gume adaptp koje na 7 celzijusa trebaju da su odlicne ali na putu je veoma klizavo na pojednim mestima!
    Zimske gume su tu 10000% glupost i samo vozaci misle da mogu da divljaju
  • Angel

    25.01.2020 18:49
    Ajde oladite od kamiondzija za sva vremena. Nisu oni krivi sto moraju tuda prolaziti. Sem toga Petrovaradin ima industrijsku zonu!!!
  • novo

    25.01.2020 02:34
    Sasa
    Samo kada si ti najpametniji saobracajni inzenjer i znas kuda kamioni trebaju a kuda ne trebaju da prolaze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika