Novosadska Hitna pomoć intervenisala zbog udesa na putu Rumenka - Bački Petrovac

Na području Novog Sada dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena, dok je novosadska Hitna pomoć izašla na teren kao ispomoć službi iz Bačkog Petrovca zbog udesa u kom su povređene tri osobe.
Novosadska Hitna pomoć intervenisala zbog udesa na putu Rumenka - Bački Petrovac
Foto: 021.rs
Ekipa novosadske Hitne pomoći izašla je na teren zbog udesa koji se dogodio na putu Rumenka - Bački Petrovac, a na poziv hitnih službi Bačkog Petrovca. U udesu koji se dogodio na ovom putu ka Bačkom Petrovcu u 6:40 časova povređene su tri osobe. Dva pacijenta zbrinula je novosadska Hitna pomoć dok je jednog zbrinula Hitna pomoć iz Bačkog Petrovca. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, oni su zbrinuli jednog pedesetrogodišnjaka i jednog pedesetdevetogodišnjaka.
 
"Muškarac (53) je teško povređen, radi se o politraumi. Pacijent (59) je zadobio kontuziju grudnog koša i njegove povrede su na licu mesta ocenjene kao lakše. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, oba pacijenta su prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine", navodi Ramović.
 
U drugom udesu koji se juče dogodio, šezdesetsedmogodišnji muškarac lakše je povređen u sudaru dva automobila koji se juče oko 14:30 časova dogodio kod Umetničke škole u Ulici Janka Veselinovića. Dr Ramović, kaže za 021 da su u pitanju lakše povrede glave i kuka. I on je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
  • Sale

    30.01.2020 09:41
    Simeone imaš li ti mozga. Da li treba zatvoriti za saobraćaj ulice oko svih škola i obdaništa ? Ajde zatvori ulicu Narodnog fronta ili Bul Bate brkića...da ne nabrajam dalje.
  • Симеон

    29.01.2020 08:58
    УПОМОЋ!
    Да ли неко у граду има мозга и да затвори саобраћај око Уметничке школе и Вртића у улици Јанка Веселиновића. Поред наведеног удеса из вести, синоћ исто судар два аута! Раскрсница са највише удеса у граду, па то је страшно, само је питање дана када ће неко да погине па ће онда по устаљеном обичају да се сви питамо шта је могло и ко кад није чинио ништа!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika