Predstavljao se kao vlasnik stanova u Novom Sadu i drugim gradovima i uzimao depozit i stanarinu

N. Đ. (28) iz Vranja uhapšen je u petak nakon što je osumnjičen za prevaru preko društvenih mreža i falsifikovanje isprava.
Predstavljao se kao vlasnik stanova u Novom Sadu i drugim gradovima i uzimao depozit i stanarinu
Foto: Pixabay
U policiji navode da se sumnja da je on preko društvenih mreža stupio u kontakt sa nekoliko osoba koje su tražile stanove za iznajmljivanje i nudio im brojeve telefona navodnih vlasnika, a potom se sam javljao na te brojeve koje im je dao i predstavljao se kao vlasnik stanova u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.
 
Zatim je od njih zahtevao da preko post-neta uplate novac, kao depozit za stanarinu, ali se nije pojavio na dogovorenom mestu kako bi sklopili ugovor o izdavanju stana. Da bi ostvario te namere, otvarao je lažne profile na društvenim mrežama.
 
Policija je u kući osumnjičenog našla dve inostrane lične karte za koje se sumnja da su falsifikovane, pa je osumnjičen i za falsifikovanje isprava. 
 
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, i biće uz krivičnu prijavu priveden na saslušanje u tužilaštvu. 
 
Policija sumnja da je N. Đ. prevario više osoba nego što je u dosadašnjoj istrazi utvrđeno, pa poziva oštećene da se jave na broj telefona 017/192.
  • Bojan

    07.02.2020 18:18
    @Ogi

    Već vidim da se ti od mame i tate neš odseliti.
  • Ogi

    04.02.2020 16:05
    Može, dajte depozit, ali tražite kamatu na sredstva koje im dajete na korišćenje! Nije više vreme da neki tuđin iz obesti i svoje mentalne konstrukcije (da će mu stanar napraviti zlo u stanu) raspolaže vašim novcem.
  • dragan perković

    04.02.2020 15:03
    Ah
    Predlažem litije,krstove i slično jer Srbin kriv ne može biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika