Dvoje povređenih u udesima kod Merkatora i u Kamenici

Dve osobe povređene su u tri udesa koji su se dogodili juče u Novom Sadu i okolini.
Dvoje povređenih u udesima kod Merkatora i u Kamenici
Foto: 021.rs
Tridesetpetogodišnji muškarac zadobio je povredu stopala u udesu koji se dogodio oko 7:20 časova na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, gde su se sudarila dva vozila.
 
Deset minuta kasnije ekipe Hitne pomoći morale su da izlaze na teren zbog još jednog sudara dva vozila. Ovog puta lokacija je bila Sremska Kamenica, Ledinački put, kod motela "Ilidža". Lekari su ženu, bez vidljivih povreda, uputili njenom izabranom doktoru.
 
Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć imala je još jednu intervenciju u Sremskoj Kamenici zbog sudaranja vozila. Udes se dogodio oko 12:20 časova kod fakulteta "Edukons". Tom prilikom povređen je jedan muškarac koji je sa naizgled lakšim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar.
  • Dr

    07.02.2020 11:48
    Tužiti putare
    A tu u Kamenici, kod motela Ilidza je večito voda na kolovozu jer putari svoj posao ne rade! Juče ujutro je na tom mestu bio lančani sudar zbog neadekvatnog (ne)održavanja saobraćajnice (jer se voda na kolovozu pretvorila u led). Inače je ceo put do Beočina suv, samo na tih 50m je UVEK voda (ili led ili blato)... Učesnici sudara, povređeni i oštećeni treba da ih tuže!
  • stevica

    07.02.2020 11:30
    Stanje u saobracaju...
    ...je zabrinjavajuce. Koliko se jurca, pretice, ne koriste zmigavci i slicno. Sve je vec praksa parkiranja sa cetiri zmigavca u voznoj traci, bez obiza sto postoji znak da je to zabranjeno. Na Naselju je uobicajeno da se vozi po pesackim stazama i da auti sviraju pesacima da se pomere, a saobracajna policija je tu da ti izbije crvenu ako si u izlasku popio pice-dva i naplati kaznu za voznju 56km/h kao meni. Prozujase BMW i Audi sa bar 80, a ja popio kaznu sa 56 na sat. Hvala policiji sa savesnom radu.
  • Sabahudin

    07.02.2020 11:12
    Omerović
    Kod pomenutog motela u Sremskoj Kamenici pre nekoliko godina stradala je jedna devojka. Tamo nedostaje pešačka staza zbog zaista gustog saobraćaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika