Sedmoro povređeno u udesima na kružnom toku u Petrovaradinu i Partizanskoj ulici

Sedam osoba povređeno je u dve saobraćajne nezgode koje su se u poslednja 24 sata dogodile u Novom Sadu.
Sedmoro povređeno u udesima na kružnom toku u Petrovaradinu i Partizanskoj ulici
Foto: 021.rs

Prva nezgoda se dogodila u 19:07 časova na kružnom toku u Petrovaradinu, na prilazu novom železničko-drumskom mostu, gde su se sudarila dva automobila. Tom prilikom povređene su četiri osobe. Devojka stara 24 godine je zadobila kontuzione povrede grudnog koša i vrata, 26-ogodišnji mladić povredu kolena, mladić star 22 godine istegnuće vrata i povredu, dok je još jedan 24-ogodišnjak zadobio istegnuće vrata i povredu kolena i ruke. Svi su zbrinuti na licu mesta i ekipa Hitne pomoć im je dala uput za Urgentni centar.

Druga nezgoda se dogodila u 19:35 časova na uglu Temerinske i Partizanske ulice, gde su u sudaru dva automobila povređene tri osobe. Žena stara 33 godine je zadobila povrede grudnog koša, još jedna žena srednjih godina je zadobila povrede glave, grudnog koša i istegnuće vrata, dok je muškarac star 40 godina zadobio kontuzionu povredu glave i vrata. Svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

  • Mark

    19.02.2020 11:41
    pravila
    Čemu služi unutrašnja traka? Sudeći po komentarima mnogi su zagovornici da je ona nepotrebna, da je svet u krizi i da su projektanti uzalud trošili novac poreznih obveznika. U kojoj auto školi se to uči? Da li iz tog razloga kandidati ne ulaze u unutrašnju traku kružnog toka koja verovatno po "ubeđenju" instruktora, predavača, svih ispitivača i ne postoji ili im je dekretom zabranjena? Da li tako zaista u svetu ili mi živimo mimo njega, nažalost... Dok je ovakvih komentara i "stručnjaka" biće ovakvih i sličnih saobraćajnih nezgoda. Opet nažalost...
  • Branimir

    12.02.2020 20:49
    IZBOR ULAZNE TRAKE
    Spoljna (desna) saobraćajna traka služi za ulazak u kružni tok onih vozila koja napuštaju kružni tok odmah na prvom isključenju. Svi ostali uključuju se spoljašnjom (levom) trakom i isključuju se istom trakom. Na taj način svi se slobodno i bezbedno isključuju, jer niko nikom, prilikom isključenja iz kružnog toka, ne preseca put.
  • Ljubce

    12.02.2020 20:09
    Kruzni tok
    Nigde u svetu se neizlazi iz unutrasnje trake,to bi trebao svako da zna ko je polagao vozacki ispit,ko neveruje nek ide u autoskolu pa neka pita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika