Žena teško povređena u udesu na Novom naselju

Dve osobe su povređene, od toga jedna teže, u sudaru koji se dogodio jutros oko četiri časa na raskrsnici bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića, na Novom naselju.
Žena teško povređena u udesu na Novom naselju
Foto: 021.rs
Raskrsnica Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Slobodana Jovanovića mnogo puta do sada pokazala se kao kritična tačka kada se isključe semafori u ranim jutarnjim satima, a to se još jednom potvrdilo i sinoć.
 
U sudaru dva vozila koji se dogodio oko četiri časa ujutru teže je povređena pedesetpetogodišnja žena. Ona je sa politraumom, u svesnom stanju, prevezena na reanimaciju u Urgentni centar. U istom udesu je povređen i četrdesetsedmogodišnji muškarac, koji je zadobio povredu kuka i kolena i njemu je ostavljen uput da se javi u Urgentni centar, navode za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć tokom jučerašnjeg dana morale su pet puta da intervenišu zbog saobraćajnih nezgoda na gradskim ulicama.
 
Najpre je nešto posle 11 časova u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u sudaru dva vozila, povređena pedesettrogodišnja žena, koja je zadobila kontuziju grudnog koša i stopala. 
 
Oko 11:30 časova, Hitna pomoć je intervenisala zbog nezgode na uglu Bulevara Evrope i Hadži Ruvimove ulice, gde je oborena četrdesetogodišnja biciklistkinja, koja je zadobila kontuziju šake i levog stopala.
 
Na parkingu TC Big došlo je do sudara dva vozila oko 14:30 časova. Tom prilikom povređena je četrdesetčetvorogodišnja žena, koja je zadobila istegnuće vrata i kontuzione povrede glave. 
 
Četrdesetpetogodišnji pešak zadobio je povrede leve potkolenice u nezgodi koja se dogodila na Bulevaru oslobođenja kod Futoške pijace, nešto posle 17 časova.
 
Biciklista star 67 godina oboren je nešto pre 22 časa na uglu Cara Dušana i Bulevara cara Lazara, zadobivši povredu desnog skočnog zgloba. 
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • Miki

    04.10.2020 09:33
    Kruzni tok
    Praviti kruzne tokove umesto semafora! Na ovom semaforu je stalno problem skretanje u levo. Jako lose reseno skretanje. Upali se zeleno, ima vremena da prodje 1.5 auto, pesaci dobiju zeleno do pola, pa krenu na crveno, onda trube ovi sto skrecu iz suprotnog pravca krecu pa na trubu i oni... Jel to fakultet da se sredi?
  • novosadjan

    11.02.2020 16:24
    Nisu problem ni semafori ni raskrsnice nego ljudi ovaj iz ducica da je stao i pogledao levo desno video bi dali neko ide ali somina je prosao ladno pod tudj auto
  • stevica

    11.02.2020 11:41
    Ugao
    Ugao Jovana Ducica i Slobodana Jovanovica (kod crkve) jeste jako kristican. Nocu se tu jako brzo vozi i, ako semafor ne radi, rizik definitivno postoji. Drugi problem su pesaci preko dana koji ne mogu, nece ili ne umeju da shvate da na tim semaforima postoji zeleno za vozila za skretanje u levo i cim vide da se saobracaj zaustavlja krecu na crveno. Izgleda su crveni i zeleni cika na semaforu previse komplikovani za mnoge nase sugradjane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika