Devojčica oborena kod Doma vojske

Tri osobe, među kojima je 15-ogodišnja devojčica, povređene su u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Devojčica oborena kod Doma vojske
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi dr Aleksandra Dobrović iz novosadske Hitne pomoći, u sudaru dva vozila koji se oko 17 časova dogodio na Temerinskom putu lakše je povređena 24-ogodišnja devojka.
 
Lekarska ekipa ju je zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.
 
Kod Doma vojske na Keju je oko 19:30 oborena 15-ogodišnja devojčica, dok je išla peške. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Dečiju bolnicu.
 
Nešto posle ponoći dogodio se sudar dva vozila na Klisanskom putu. Tom prilikom je povređen 23-ogodišnji mladić, koji je, dodaje dr Dobrović, nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.
  • Vlada

    14.02.2020 10:57
    @Ivan Mikov

    Koliko ja vidim dečko ti si nešto mnogo u policiji i po sudovima, biće da je delimično i do tebe. Jesi se tako ponašao i tamo odakle si došao?
  • Ivan Mikov

    14.02.2020 10:08
    Cetinjska ulica 4
    Nema kaznjavanja rigoroznog. Policija ne kaznjava vidim prolaze pored divljaka koji idu trakom koja ide na desno i produze ravno. Kad neko iz leve trake nakon raskrsca oce da skrene desno da stane evo ti sudar. Lazu ko pseta na Policiji ali ja imam kameru i itekako vredi video snimak kad ovi lazu ne laze video. A te price da ne vazi macku o rep vec sam prijavio 3 njih i jos cu. Kukavice beze ili lazu. Wow koji frajeri a kad luduju prave se bahati jacksoni.
  • arhiva

    14.02.2020 08:12
    Uzas . Vest ce biti kad jedan dan prodje bez nesrece .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika