Žena povređena pri kočenju autobusa na Bulevaru kralja Petra

Četiri osobe povređene su u tri udesa koji su se proteklog dana dogodili u Novom Sadu i prigradskim naseljima.
Žena povređena pri kočenju autobusa na Bulevaru kralja Petra
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, svi udesi bili su lakši, a prvu intervenciju su lekarske ekipe imale u Rumenci nešto pre pola 11. 
 
Tri vozila sudarila su se u Ulici oslobođenja 41, a tom prilikom je lakše povrede zadobila 45-ogodišnja žena. Zbrinuta je na licu mesta i potom prevezena u Urgentni centar.
 
Oko sat vremena kasnije je Hitna pomoć intervenisala u Futoškoj 40, ponovo zbog sudara tri vozila. Ovog puta su lakše povrede, po viđenju lekara, zadobile 38-ogodišnja i 41-ogodišnja žena, a obe su nakon zbrinjavanja na mestu udesa prevezene u Urgentni centar.
 
Posla su lekarske ekipe imale i nešto pre 16 sati i to u autobusu GSP na liniji 3. Kako navodi dr Ramović, na stanici autobusa na Bulevaru kralja Petra, pri kočenju autobusa povređena je 60-ogodišnja putnica. Lakše je povređena, zbrinuta i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • //..

    28.02.2020 11:43
    Saobraćaj
    Da vi vidite narode kako se vozi kroz Rakovac preva Vrdniku!Kamionđžije VOJPUT jurcaju prema kamenolomu a milicije nigde.Pešačke staze nema ,nemaš se gde skloniti kad ti proleti kamion ili automobili iz i za Vrdnik.
  • Nataša

    28.02.2020 10:36
    Ruski rulet
    A biti pešak u našem gradu je opasno po život. Ne pričam o pešacima što pretrčavaju na ne obeleženim mestima, preko bulevara ili na crveno na pešačkom. Pričam o svima nama što poštujemo saobraćaj. Bul Kralja Petra je jedan od najgorih za pešake, pogotovo raskrsnica kod Mastera. Turirsju i trube kad prelaziš NA ZELENO itd. A o obeleženim prelazima da ne pričam, RUSKI RULET. Uvidjajnost, saobraćajna kultura.... misaona imenica u Novom Sadu.
  • arhiva

    28.02.2020 09:01
    Uzas .
    Svako normalan treba da se kloni ovdasnjeg saobracaja .
    Odgovorno tvrdim da je saobracaj u ovom gradu najgori u drzavi . Kad god sam boravio u nekom drugom gradu primetio sam da su tamosnji vozaci mnogo predusretljiviji i uvidjavniji .
    U ovom gradu vozaci se TRUDE da ti NAMERNO zagorcaju voznju .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika