Četvoro povređenih u nezgodama na ulicama Novog Sada

Četvoro je lakše povređeno u ukupno tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Četvoro povređenih u nezgodama na ulicama Novog Sada
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, 30-ogodišnja putnica lakše je povređena u udesu koji se oko podneva dogodio na uglu Stevana Pešića i 7. jula. Na licu mesta je zbrinuta, a potom prevezena u Urgentni centar.
 
Dva sata kasnije ponovo se dogodio udes i to kod Kaćke petlje, smer ka Zrenjaninu. Povređen je 65-ogodišnji muškarac, koji je s lakšim telesnim povredama prvo zbrinut, a potom prevezen na dalje lečenje u Urgentni centar.
 
Ekipe Hitne pomoći intervenisale su i oko 18 časova, kad je došlo do saobraćajne nezgode na Tekijama u Petrovaradinu. Lakše telesne povrede zadobio je 28-ogodišnji putnik, kao i 42-ogodišnji muškarac, koji je odbio dalji prevoz u Urgentni centar.
  • J

    22.03.2020 22:37
    :(
    Poceli su bahato da voze po ulicama. Jurcaju samo tako...bilo je uvek da neko da gas, ali ovih dana mnooogo vise njih i mnooogo brze. I meni bude sporo 50km/h u gradu ali ne dodajem gas, necu kaznu, necu poene i necu da ugrozim sebe i druge ucesnike u saobracaju.
    Isti je to problem kao i u novonastaloj situaciji, licna (ne)odgovornost i (ne)postovanje propisa. Nismo sami, valjda cemo jednog dana to shvatiti, da svojim ponasanjem itekako mozemo da ugorzimo druge ili da budemo dobar primer kako se treba ponasati i tako da zastitimo sebe i druge.
    Cuvajmo se i cuvajmo jedni druge jer smo itekako potrebni jedni drugima!


  • NS

    20.03.2020 09:16
    @Ma Nemoj
    Taj sa 65 krenuo kući sa dijalize ili nešto slično. Ne lupetaj pre nego što makar malo razmisliš!
  • Vlada

    20.03.2020 09:00
    Sta ce tek biti kad se sve ponovo vrati u normalu kad je ovako na polupraznim ulicama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika