Temerinci uhapšeni jer nisu poštovali meru samoizolacije i došli su u Novi Sad

Novosadska policija uhapsila je D. K. (23) i B. K. (26) iz Temerina, zbog sumnje da su učinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
Temerinci uhapšeni jer nisu poštovali meru samoizolacije i došli su u Novi Sad
Foto: 021.rs
Oni su napustili mesto prebivališta i došli u Novi Sad, iako im je bila naložena samoizolacija, čime su prekršili propise o merama za vreme vanrednog stanja.
 
Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.
  • @Nebojša

    24.03.2020 05:47
    Super
    Lepo - odlično - zaslužena kazna - ako je kako ti kažeš. Ima li ko da potvrdi?
  • Сателићанин

    23.03.2020 00:21
    Сви ти људи што су дошли од преко су радници на црно и немају здравствено осигурање.. Нема посла и немају где да буду.. Морали су да се врате! Е сад ко не поштује што му се каже, има и за такве лека..
  • Nebojša

    22.03.2020 23:09
    Pravac Vrsac
    Bez brige u Novom Sadu je jedini sud u drzavi koji ovakve idiote odmah salju u Vrsac na 3 meseca, a ostale na 3 meseca kucnog pritvora do pocetka sudjenja i svima ce biti sudjeno i svi ce neizostavmo biti osudjeni.
    Prosli put njih svih 26 je proslo tako pa neka izvole. Nije ovo Beograd da se nagadaju sa tuzilastvom, u Novom Sadu sudije postupaju tako da stite gradjane Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika