Visoke novčane kazne za pijane Futožane koji su bili napolju u vreme policijskog časa

Sedmoro Futožana protiv kojih je novosadska policija podnela krivične prijave zbog izlaženja bez dozvole u vreme policijskog časa, kažnjeni su novčano.
Visoke novčane kazne za pijane Futožane koji su bili napolju u vreme policijskog časa
Foto: 021.rs
Oni će platiti kazne između 50 i 80 hiljada dinara.
 
Podsetimo, šestorica mladića i jedna devojka zatečeni su sinoć, na obali Dunava, između Futoga i Begeča, vidno pijani.
 
Za jednim od njih tragao je sud, radi izdržavanja kazne, pa je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu.
 
Ostali su zadržani do 12 sati i biće privedeni, u skraćenom postupku, nadležnom sudiji za prekršaje.
 
Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog kršenja propisa o ograničenju i zabrani kretanja, podnet je i protiv četrdesetsedmogodišnjeg Subotičanina kojeg je policija, sinoć, zatekla na Bulevaru oslobođenja. Prekršajni sud u Novom Sadu osudio ga je na novčanu kaznu od 50.000 dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 50 dana.
  • Trt

    31.03.2020 14:23
    @Glas razuma

    Ne deca koja se sankaju, nego sebični idioti koji su ih na sankanje odveli.
  • Sulja

    28.03.2020 17:20
    Malo sutra..
    Ovi što pišu da im od šetnje ne može biti ništa, ako drže distancu silno greše. Virus se nalazi i dole na putu, trotoaru, klupama, svuda gde ljudi prolaze. Ako niste primetili, naš narod ima jednu groznu naviku, a to je da pljuje, baca smeće i slinave maramice gde god stigne.. Dobra je verovatnoća da to pokupite na svojoj obući i odeći i ponesete u stan. Zato obavezno izuvanje i dezinfekcija pre ulaska u stan, pranje komplet garderobe i tuširanje i pranje kose. Prilično komplikovana procedura, šta mislite koliko njih će ovo da odradi?
  • Student

    27.03.2020 08:52
    Tako je!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika