Krivična prijava za vlasnicu lokala u okolini Novog Sada, koji je bio otvoren uprkos zabrani rada

Novosadska policija uhapsila je M. V. (44), iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da je učinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
Krivična prijava za vlasnicu lokala u okolini Novog Sada, koji je bio otvoren uprkos zabrani rada
Foto: 021.rs
Osumnjičena je vlasnica lokala koji je, oko podneva, bio otvoren, čime je, kako se sumnja, prekršila mere o radu ugostiteljskih objekata za vreme vanrednog stanja.
 
M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv još dvanaest osoba u Novom Sadu, Bečeju, Bačkom Petrovcu i Žablju, koje su, kako se sumnja, prekršile propise o ograničenju i zabrani kretanja.
  • Lemi

    28.03.2020 11:48
    Lepa reč
    @Za LemiJa
    Potpuno si u pravu. Iako osećam dozu sarkazma odavno nisam čuo bolji savet. Mislio sam da je vest neutralna po ovom pitanju zato sam neprimereno reagovao. Izvinjavam se Miletu na uvredi mada mislim da mu je komentar promašio temu.
  • Za LemiJa

    28.03.2020 08:15
    Idi Lemi odmori malo, nemoj da se umaras i nerviras. Nije to za tebe. Tvoj blagougodan, prosvecen i miran zivot ne vredi da remetis ovde na neke komentare... ti si spokojan, blizu boga, sa svecima i andjelima na "ti", nece tebe nista, ne brini.
  • Ilija

    28.03.2020 08:05
    @lemi
    Tipicna reakcija neodgovornih i neintelegentnih tipova.Umesto argumenata koje nema ili nije sposoban da ih nadje, uzvraca uvredama .Za to ne treba ni pamet ni znanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika