Policijski službenik iz Bačke Palanke prodavao falsifikovane službene značke

U zajedničkoj novosadske i beogradske policije i Sektora unutrašnje kontrole MUP, uhapšen je policijski službenik M. B. (35) iz Bačke Palanke, zbog zloupotrebe službenog položaja.
Policijski službenik iz Bačke Palanke prodavao falsifikovane službene značke
Foto: 021.rs

Uhapšen je i R. M. (37), sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela falsifikovanje novca i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su njih dvojica prodavala falsifikovane službene značke Ministarstva unutrašnjih poslova, a uhapšeni su u Novom Sadu, prilikom pokušaja prodaje dve takve značke.

Policija je kod R. M. pronašla narkotike, kao i dve novčanice od stotinu evra za koje se, takođe, sumnja da su falsifikovane.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Posebno odeljenje Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu za suzbijanje korupcije.

  • Crnac iz dijaspore

    12.04.2020 10:51
    Crnac iz dijaspore
    Pustite ga,i napravite mu vecu radionicu u kuci
  • Eskobar

    11.04.2020 07:40
    Eskobar
    Momentalni otkaz,uzeti mu kucu,auto sve sto je vrednost 100000e,pa dokle da nas backopalanacki policajci šikaniraju,6 saobracajaca suspendovano,sad i ovaj fini porodicni čovek,sve barabe
  • Idealist

    09.04.2020 18:58
    Nije on bas toliko naivan pa da to moze proci kao ..igracka za decu..Znao je on vrlo dobro do kakvih nezakonitih situacija to moze dovesti.Na kraju krajeva,jedna vrlo skupa ..igracka..koju ja ne bih nikad kupio sem ako su mi namere s one strane zakona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika