FOTO: Policajci spasli ženu koja je pretila da će skočiti sa zgrade na Grbavici

Policajci su danas sprečili ženu da skoči sa zgrade na Grbavici.
FOTO: Policajci spasli ženu koja je pretila da će skočiti sa zgrade na Grbavici
Foto: 021.rs
Žena je pretila da će skočiti sa četvrtog sprata zgrade u Gogoljevoj ulici. U Hitnoj pomoći su za 021 potvrdili da je žena prevezena na psihijatriju.
 
Na teren su izašli Hitna pomoć, vatrogasci i nekoliko patrola policije. 
 
Vatrogasci su ispred zgrade postavili specijalni vazdušni jastuk. 
 
 
Policajci su prvo pregovarali sa ženom, a nakon više od sat vremena su uspeli da uđu u stan.  
 
  • Salajčan

    12.04.2020 20:25
    @Komšinica
    Nije valjda da je neko snimao i smejao se na sve to?
    Ozbiljnih kretena ima u ovom gradu...
  • Komšinica

    12.04.2020 18:32
    Tužno
    Bilo je tužno biti svedok scena i slažem se s Vama da one koji su držali telefone u rukama, rugali se i smejali treba da bude sramota. Policajci, vatrogasci i ambulantna su fantastičan posao uradili i drago mi je što je njen identitet, barem u momentu kad su je izvodili, sačuvan. S druge strane, u slučajevima kao što je ovaj zaista je neophodna sprega i psihijatrijske i psihoterapijske pomoći, a svi klinički paiholozi u psihijatriji moraju imati bar neki psihoterapijski modul završen, to pouzdano znam, te ne sumnjam da će joj biti pružena i pomoć individualnim razgovorima.
  • Jel to vaš izbor?

    12.04.2020 18:16
    1
    Živim prekoputa. Nije istina da je u pitanju starija ženska osoba i nije istina da je pretila da će se baciti sa terase. U pitanju je nažalost mladja ženska osoba sa očigledno ozbiljnim psihičkim problemima. Već MESECIMA smo mi koji živimo u Gogoljevoj (iliti faveli,jer smo zbijeni u ove kokošinjce od zgrada i čujes kad komšija prdne!) svedoci njenih ispada. Ti ispadi se uglavnom manifestuju vikom,histerijom,obnaživanjem i bacanjem stvari sa terase. Tako je bilo i danas...
    Bilo bi lepo da joj sistem..NASTAVAK SLEDI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika