Udesi na Limanu i u Petrovaradinu, troje povređeno

Tri osobe povređene su u dve saobraćajne nezgode koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile u Novom Sadu.
Udesi na Limanu i u Petrovaradinu, troje povređeno
Foto: 021.rs
Jedna žena povređena je oko 15:30h na Limanu 2. Udes se dogodio na uglu Ulice Narodnog fronta i Dr Ivana Ribara, a žena stara 36 godina zadobila je lakše povrede. 
 
Druga saobraćajna nezgoda desila se u Petrovaradinu.
 
Oko 17:20h u Reljkovićevoj ulici, ispred broja 20, došlo je do sudara dva vozila u kojem su dve osobe povređene. Žena stara 33 godine i 37-ogodišnji muškarac zadobili su lakše povrede.
 
Svi povređeni su, nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezeni u Urgentni centar, na dalju dijagnostiku.
  • Ivan Orsov

    15.04.2020 06:58
    Cetinjska ulica 4
    Svaki dan imamo nasilne sofere dovoljno da se provozate oko 7.45-8.10 po Bulevaru Evrope do Futoske kako krse pravila jer nema rigoroznog kaznjavanja. I kad im ukazes odmah bi da te biju nasilje izlaze nose palice itd. Ja samo u takim slucajevima dam gas a ti se leci i pravdaj meni neces pretiti nikad vise.
  • Borok

    14.04.2020 13:05
    kl
    Ovi dostavljači hrane što rade za vreme policijskog voze kao reli vozači. Ulice jesu puste ali to ne znači da treba divljati sa službenim vozilom. Pre neki dan je jedan u mojoj ulici imao mnogo sreće, izgubio kontrolu zbog brzine i samo se nabio na ivičnjak parkinga.
  • jaa

    14.04.2020 10:30
    kako
    em nema saobracaja em je preglednost bolja, garant zurili u mobilni il su to najgori vozaci u ns

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika