Dečak lakše povređen u nezgodi na Trgu republike

Četrnaestogodišnji dečak povređen je u udesu koji se juče dogodio na Trgu republike.
Dečak lakše povređen u nezgodi na Trgu republike
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, lekarska ekipa je na lokaciji između Kosovske i Šumadijske ulice zbrinula ovog dečaka nešto nakon 12:30 časova. 
 
On je, po viđenju lekara, zadobio lake telesne povrede.
 
Hitna pomoć ga je na dalju dijagnostiku prevezla u Dečju bolnicu, dodaje dr Ramović za 021.
  • G...

    17.04.2020 10:36
    @ns
    Pa nemoze policija biti svugde. Dosadni ste vise sa time da je policija radila svoj posao. Voleo bi jedan dan da idete sa policijom da vidite sta rade. Posle toga bi cutali kao zaliveni.Da vi ne prijavljujete gluposti kojima se policija mora baviti mozda bi i stigla sve da odradi mada po vama bi policije trebalo biti jedno milion. Vodite vise racuna o svojoj deci i vaspitajte ih kako dolikuje oa nece biti toliko problema. Da ne mislis da pokicija treba da glumi roditelje umesto vas.
  • ns

    17.04.2020 08:06
    kad bi policija redovno tuda i radila svoj posao a ne samo prolazila možda se ovo ne bi desilo, toliko levo desno parkiranih auta, po trotoarima u trakama, ljudima nabijeni na vrata od ulaza, i niko ama baš niko nema osećaj da svojom radnjom ugrožava druge ljude, samo gledamo, svaki dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika