Novosađani švercovali cigarete

Novosadska policija u saradnji sa poreskom policijom, podneće krivičnu prijavu protiv dvoje Novosađana, zbog sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
Novosađani švercovali cigarete
Foto: Pixabay
U njihovom automobilu policija je pronašla 6,6 kilograma rezanog duvana, ukupno 3.627 različitih cigareta, 1.075 komada filtera i 25 mašinica za uvijanje cigareta.
 
Zaplenjena akcizna roba predata je u nadležnost poreskoj policiji, kaže se u saopštenju iz Policijske uprave u Novom Sadu. 
  • Slavko

    21.04.2020 21:11
    Pa šta je ovo.Evo ovako,pune su pijace razne kafe švercovane iz Italije ,Madjarske a niko ništa.Na tezgama istaknuta roba bez akciza i nikom nista .O čemu se radi policijo ,inspekcijo.....
  • Bivši pušač

    21.04.2020 21:01
    Gde će vam duša?
    Uhapsiš nekog zbog pet kila domaćeg duvana koji kupuju ljudi koji nijednu drugu vrstu ne mogu da priušte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika