Sudar bicikliste i pešaka na keju, povređena žena

Jedna žena povređena je juče u nezgodi na keju.
Sudar bicikliste i pešaka na keju, povređena žena
Foto: 021.rs
Do nezgode je došlo oko 15:20h, kod Spomenika žrtvama racije.
 
"Došlo je do sudara bicikliste i pešaka, kada je povređena žena stara 63 godine", kaže za 021 portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović. 
 
Prema rečima doktorke Ramović, žena je zadobila teže povrede, ali je u stabilnom stanju, nakon zbrinjavanja, prevezena u Urgentni centar na hirurgiju. 
  • Masa

    25.04.2020 22:44
    @nikolalomic@gmail.com
    Nikola lepo procitaj Zakon za bicikliste član 96 pa ces videti da nemaju prednost pesaci na biciklis.stazi.Prvo se informisi malo,a ne da lupas gluposti i da zivis u nekim svojim pogresnim uverenjima.
  • /

    24.04.2020 10:36
    /
    pa sad, ovde ste slali suze radosnice izmenom zakona o pesackom prioritetu u saobracaju.
    secate li se?

    to se odnosi i u slucaju biciklista-pesak
  • botfucker

    24.04.2020 08:56
    Sta sanjas da su kamiondjije savesni. Na moju traku je presao kamioncina dok je vozac je drzao telefon u ruci, nedavno nije radio semafor na uglu futoske i cara Dusana. Kamiondjija je bez zaustavljanja prosao iz Hajduk Veljkove u Cara Dusana, naravno da je bilo okolnih skripa od kocenja, srecom je bilo svesnijih. Kamion je bio od zasticene gradjevinske firme..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika