Muškarac na Novom naselju pucao gasnim pištoljem sa terase

Novosadska policija privela je Ž. B. (41) nakon što je, danas oko 18h, pucao gasnim pištoljem sa terase na Novom naselju, u Ulici seljačkih buna broj 21, potvrđeno je za 021 u policiji.
Muškarac na Novom naselju pucao gasnim pištoljem sa terase
Foto: 021.rs

Policija je došla nakon prijave očevidaca.

Kako saznaje 021, muškarac je u bio u vidno alkoholisanom stanju i izmereno mu je 2,17 promila alkohola u krvi.

U incidentu niko nije povređen, a još se čeka odluka nadležnog tužilaštva o tome kakva će prijava biti podneta protiv njega.

  • Milan NS

    08.05.2020 09:25
    Na istom tom Novom Naselju
    nepoznati počinioci penjali su se na krovove zgrada u kojima isti ne žive i palili baklje zajedno sa puštanjem navijačkih stihova.
    Gde je ta policija bila onda?
    1312
  • A

    03.05.2020 01:54
    Koga briga
    @Pera Ždera

    Koga briga za Mičigen i Ameriku?
  • Pera Ždera

    01.05.2020 23:51
    Mičigen
    Naoružani demonstranti upali su u Senat američke države Mičigena usred zasedanja tražeći okončanje vanrednog stanja, nakon čega su senatori odlučili da nose pancirne prsluke na sednicama.

    Oglasio se i predsednik Donald Tramp koji je na Tviteru napisao da su demonstranti u Mičigenu "veoma dobri ljudi" i sugerisao da guvernerka Grečen Vitmen, inače iz redova Demokratske stranke, treba da postigne dogovor sa njima.

    - Guvernerka Mičigena treba malo da im izađe u susret i ugasi vatru. To su veoma dobri ljudi, ali su ljuti. Oni žele nazad svoje živote. Neka se vidi sa njima, razgovara i napravi dogovor - napisao je predsednik SAD.

    Portparl policije u Mičigenu rekao je za En-Bi-Si njuz da je demonstrantima zakonom dozvoljeno da nose oružje u Mičigenu, pa i u Senatu, sve dok to čine sa "namerom koja je u skladu sa zakonom" i dok je oružje vidljivo.

    Zanimljivo?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika