Policijski načelnik pretučen u restoranu u Pupinovoj palati

Načelnik dežurne policijske službe G. M. pretučen je sinoć u novootvorenom restoranu u "Pupinovoj palati", usled čega je zadržan na bolničkom lečenju.
Policijski načelnik pretučen u restoranu u Pupinovoj palati
Foto: 021.rs
Policajac je zadobio brojne hematome po glavi i nagnečenja vilične i jagodične kosti, a pronađen je u besvesnom stanju.
 
Uhapšen je J. J. (50) iz Vrbasa, koji je policajca pretukao, a osumnjičen je i za posedovanje kokaina. Uz njega su privedena još trojica - N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, kod kojeg je policija pronašla gasni pištolj i kokain, kao i Z. B. (53) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (51) iz Vrbasa koji su ometali hapšenje.
 
Četvorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim javnim tužilaštvima. S obzirom da su tokom hapšenja povrede zadobili i neki od osumnjičenih, saopšteno je da će Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno ispitati sve okolnosti slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika. 
 
Ranije danas je portal Nova objavio da su se načelnik dežurne policijske službe i osumnjičeni J. J potukli u toaletu restorana, a da su za tuču znali svi svedoci događaja.

Komentari 120

  • Mile

    25.05.2020 16:37
    A MOŽDA OVAKO
    Nije bio vezan za stolicu, nego je sedeo na stolici vezanih ruku. Nije bilo tuče1 na 1,nego se starijem čoveku vršila mala nužda, odveden je do toaleta, odvezane mu ruke i iskoristio je ne pažnju policajca, i počeo ga udarati nanevši mu teške povrede!
  • crni domino

    21.05.2020 13:28
    Sigurno nezasluzeno...
  • Ribar

    13.05.2020 20:18
    Hahahahah
    U Roku 48h ce biti pusteni ;) sta da radimo,tako je kako je .33700 zahteva za prevod diploma na nemacki jezik do alprila ove godine :) znak je da omladina planira da radi u Lidli,Liru I ostalim stranim gigantima za 40000.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika