FOTO: Nakon jutrošnjeg ranjavanja mladića, policija obilazi Limane i pretresa sumnjive osobe

Veći broj patrola novosadske policije danas prepodne je obilazio Limane, najverovatnije tragajući za napadačem na 28-ogodišnjeg M.N, koji je jutros izboden u ovom delu Novog Sada.
FOTO: Nakon jutrošnjeg ranjavanja mladića, policija obilazi Limane i pretresa sumnjive osobe
Foto: 021.rs

Reporteri 021.rs su videli pripadnike više sektora policije na ulicama i između zgrada na Limanima, najviše oko ulica Boška Buhe i Dr Ribara, gde se napad na 28-ogodišnjaka dogodio. Osim što je pregledala okolinu zgrade gde se dogodio incident, policijska patrola je obišla i obližnje igralište.

Za sada nema informacija ko bi mogao da bude napadač ili šta je motiv napada, a prema našim nezvaničnim saznanjima iz policije, ranjeni muškarac je organima bezbednosti poznat po manjim prekršajima.

Obilazeći Limane, ekipa 021.rs je oko 13:30h, nedaleko od Mosta slobode i terena FK Kabel prisustvovala kada je policija zaustavila i pretresla jedan automobil u kojem su bila trojica mladića. 

Oni su pretreseni i legitimisani od strane više pripadnika interventne jedinice Policijske uprave Novi Sad, i kako nezvanično saznajemo, posle su pušteni.

Više o napadu na N. M. koji je s teškim telesnim povredama i u besvesnom stanju prevezen u Klinički centar Vojvodine na operaciju, pročitajte OVDE.

  • DA

    29.05.2022 19:12
    Udri po narodu
    @ivan
    Detalj koji se ne spominje! Sreća da nisam imao SLR za sobom, film bi mi osvetlili, ovako su samo mogli zaviriti u slot za karticu na digitalnu
    Inače, na relaciji posao kuća sam xxx puta video pretresacine dal nedužnih ili suznih, nebitno. Više je bitno što to rade na ulici u toku dana. Deluje kao zastrašivanje naroda a i zamislite kako se oseća nedužan a pretresen nakon toga!
  • Kerefeke

    12.05.2020 21:30
    Gresite da se policija angazuje.
    Oni koriste ovu priliku da se prikazu i malkice vas limance zastrasuju. Sada nemogu da vam salju bakljase. Znate kanda ste bili bucni. A ne date ni parking da se gradi. Ni park da se asfaltira... stalno ste antiprotivni. :)
  • Dete

    12.05.2020 19:57
    Linara
    Ja bih zamolio NS policiju da obidje i nas na Detelinari... nisu bili skoro, mi pomislili da se nesto nisu uvredili pa ne dolaze.....dodj'te i kod nas drugovi milicajci... nismo mi gubavi...

    Ma ovi na Limanu su najjace lupali u serpe zato policija ordinira po njihovom kraju...hahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika