Policija još uvek traga za napadačem koji je izbo mladića na Limanu II

Novosadska policija i dalje traga za osobom koja je u utorak ujutro izbola M. N. (28) na Limanu II.
Policija još uvek traga za napadačem koji je izbo mladića na Limanu II
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, policija ima indicije ko je počinilac napada na mladića koji za sobom ima veći broj krivičnih dela. U Kliničkom centru Vojvodine za 021.rs danas su naveli da se ranjeni mladić nalazi u dobrom opštem stanju nakon operacije.

"Pacijent N. M. je primljen sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih ubodnih rana po telu. Nakon kompletne dijagnostike i operativnog zahvata pacijent je urednog postoperativnog toka i dobrog opšteg stanja hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine radi daljeg lečenja", navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi za 021.

Podsetimo da se napad dogodio u utorak oko 8:30 časova kod Ulice Boška Buhe, a tom prilikom mladić je zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom. Policija je obavila uviđaj i tokom većeg dela dana patrolirala tim delom Novog Sada i pretresala sumnjive osobe.

  • NSadskiGARI

    14.05.2020 19:39
    Liman
    Alo milicijo evo jedan savet

    a da pokusate da pregledate snimke svih ulaza, banaka, trafika, radnji i raskrsnica u okolini cisto da biste znali STA i KOGA trazite, ovako mozete do sutra u krug da se vrtite...

    imate li vi uopste predstavu kako izgleda taj sto ga trazite? a mozda nije ni taj nego TA, ko ce ga znati, zene nekad iz ljubomore znaju da budu gore od muskaraca... kako vam to nije palo na pamet?... jesu vas ucili to u Sr.Kamenici?

    cim pregledate snimke kamera po kvartu i raskrsnicama znacete i KOGA trazite...

    mi savesni gradjani vam stojimo na raspolaganju uvek za pomoc savetima...

  • Goran NS

    14.05.2020 18:50
    pitajte M N(28) on sigurno zna kome nije vratio knjigu
  • White

    14.05.2020 18:39
    Meni se cini da (jos uvek) ne smeju da ga uhapse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika