Na Mišeluku se prevrnulo vozilo, u Futogu vozač pao sa motora

Sedmoro ljudi povređeno je u poslednja 24 sata u saobraćajnim udesima i drugim nezgodama u Novom Sadu.
Na Mišeluku se prevrnulo vozilo, u Futogu vozač pao sa motora
Foto: 021.rs

Hitna pomoć prvo je intervenisala u 12:51 časova na uglu ulica Cara Dušana i 27. marta, gde je u saobraćajnoj nezgodi povređena 33-ogodišnja žena. Ona je zadobila lakše telesne povrede i ekipa Hitne pomoći ju je zbrinula na licu mesta.

Naredna nezgoda se dogodila u 15:03 časova na uglu Heroja Pinkija i Ive Andrića gde su se sudarila dva vozila. Hitna pomoć je pregledala tri osobe - muškarca starog 56 godina i dve žene od 51 i 56 godina. Svo troje su zadobili lakše telesne povrede i zbrinuti su na licu mesta.

Još jedan udes dogodio se u 17:03 časova u Futogu, na nasipu kod Sportske hale, gde je sa motora pao muškarac star 65 godina. U Hitnoj pomoći navode da je on, kako se sumnja, zadobio težu povredu i prevezen je u Urgentni centar.

Na izlazu iz tunela Mosta slobode ka Sremskoj Kamenici, na petlji Mišeluk, oko 20:36 časova dogodila se nezgoda kada je automobil izleteo sa puta. Ekipa Hitne pomoći je pregledala mladića starog 24 godine koji je zadobio lakše telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Takođe, u istom vozilu je bio i 18-godišnji mladić, ali on nije zadobio nikakve vidljive povrede.

U toku prethodne noći, u 3:13 časova kod Doma vojske na Beogradskom keju, Hitna pomoć je intervenisala jer je 32-ogodišnji muškarac pao sa visine. On je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na dijagnostiku i eventualno lečenje.

  • Mil9

    15.05.2020 11:18
    Iiiii
    Kakva zemlja ??????
  • Vule

    15.05.2020 10:26
    @Mario
    Tatini bahati dečaci se igrali vozača. Sve će to mame i tate pokriti.
  • asd

    15.05.2020 10:02
    Da je pameti u saobraćajnoj policiji, jedna patrola bi celu noć dežurala na Mišeluku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika