Četvoro povređeno u sudaru na Mišeluku, biciklistkinja naletela na vrata automobila

Sedam osoba je povređeno u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Četvoro povređeno u sudaru na Mišeluku, biciklistkinja naletela na vrata automobila
Foto: 021.rs
Četiri osobe su povređene u sudaru dva vozila, na Mišeluku, kod restorana "Gavrilović". Povređene su žene starosti 74, 60 i 32 godine, kao i šezdesettrogodišnji muškarac. Oni su zadobili lakše povrede, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar na hirurgiju, kažu u Hitnoj pomoći za 021.rs.
 
Oko 12:30 časova na uglu Alekse Šantića i Bulevara cara Lazara na Grbavici dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda. Šezdesetogodišnja biciklistkinja naletela je na vrata putničkog vozila. 
 
"Zadobila je višestruke povrede po telu, ali je stabilna i dobrog opšteg stanja prevezena u Urgentni centar na hirurgiju", poručuju u Hitnoj pomoći.
 
Nešto posle 17 časova na Bulevaru Evrope kod broja 33 prijavljeno je da je udareno dete. Međutim, po dolasku ekipe Hitne pomoći na mesto udesa, lekari nisu zatekli povređenog mališana, jer su ga roditelji već bili odveli na zbrinjavanje. 
 
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u 17:45 časova, u Rumenačkoj 152. Prilikom pada sa bicikla teško je povređen tridesetdvogodišnji muškarac. On je prevezen u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje. 
  • Djoka

    21.05.2020 18:16
    Olivera
    Olivera Balasevic ,opet ti i toj bajis i suncane naocare.Mani se bicikla, hodaj.
  • Olja

    20.05.2020 08:56
    Ova šezdesetogodišnjakinja sam ja. Kad pročitam vest zaista debilno zvuči. Moram da ostavim komentar. Vozila sam biciklističkom stazom i oborila su me vrata policijskog automobila koji je bio parkiran na trotoaru i u momentu kad sam pored njega prolazila vozač ih je otvorio ne proverivši ide li neko. U Urgentnom sam provela 8 sati. Lekari i sestre su divni, ali im je tri puta padao sistem i prevoz do Kamenice sam čekala 2 sata.
  • Razlika

    19.05.2020 11:44
    @Lalos

    I meni to smeta ali se ne trudim da radim ono sto i ti .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika