Troje povređeno u sudaru bicikla i motora na Mostu slobode

Tri osobe lakše su povređene u dva saobraćajna udesa koja su se u poslednja 24 časa dogodila u Novom Sadu.
Troje povređeno u sudaru bicikla i motora na Mostu slobode
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila na Mostu slobode u 14:47 časova, gde su se sudarili motor i bicikl.

Tom prilikom lakše su povređeni devojka i mladić, oboje stari 17 godina, koji su prevezeni u Dečiju bolnicu, a lakše je povređen i muškarac star 55 godina koji je zbrinut na licu mesta.

Hitna pomoć je po pozivu policije intervenisala u 23:47 časova na kružnom toku na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara Evrope, gde kada se nakon nezgode trudnica stara 24 godine žalila na bolove. Ova devojka je nakon pregleda na licu mesta prevezena u Betaniju na dalji pregled i lečenje.

  • Vlada

    23.05.2020 12:27
    @Kamenica

    Te rampe svi biciklisti koriste 40 godina kad idu prema Ribnjaku ili Kamenici, tako da očigledno nije samo za pešake, a kad se uvede biciklistička staza, skloniće se i branik - dotle ću bez problema podići bicikl preko jer nisam kilava strina. Dete ne vozim preko mosta biciklom isto kao što ga ne vozim po Fruškoj gori, zato što imam mozak pa razlikujem gde možeš da voziš sa detetom, a gde bez. A za evoluciju se ne brinem - pustila je tebe da preživiš, zar ne?
  • Kamenički bajker

    23.05.2020 12:04
    Biciklana only.
    Ajd malo da se manete biciklista...i da drzite rastojanje kada ih obilazite za pocetak.Slazem se da je idiotizam voziti bicikl u suprotnom smeru mosta time ugrozavajuci i bickliste i ostale ucesnike u saobracaju ali..mogli bi malo tu tzv "zaustavnu traku" suziti u širini i napraviti tzv " kadice" za prinudna zaustavljanja vozila ako su u kvaru i sl.Plus postaviti radare na ulazu i izlazu sa Mosta slobode ka Novom Sadu i od Novog Sada(retko da neko vozi automobil propisanom brzinom)!!A i izadjite malo iz automobila...okrenite koji pedal bajsa.Kardio kardio
  • Kamenica

    22.05.2020 19:56
    @ Vlada
    Jesi li ti bezobrazan ili nikada tuda nisi prošao???? Ne može se sa kolovoza na tu rampu jer imaju branici. Ta rampa je za pešake... uostalom ne znam ni što ti objašnjavam prijatelju stavi dete na bicikl i vozaj se ili još bolje pusti ga samo nek se voza kad si tako pametan i srećno. Neki zaista zasližuju da se evolucija postara za njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika