Ranjen mladić u pucnjavi na Grbavici

U kafiću na Bulevaru cara Lazara 92 nesto pre 23h ranjen je mladić u pucnjavi.
Ranjen mladić u pucnjavi na Grbavici
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs, na licu mesta je policija koja obavlja uviđaj, a ranjeni mladić je prebačen u Klinički centar Vojvodine.
 
Napadač je ubrzo uhapšen, pošto se sam predao policiji.
 
Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni i muškarac koji je ranjen su zajedno bili u lokalu, potom su se posvađali, nakon čega se čula pucnjava. Svedoci događaja navode da su čuli rafalnu paljbu.
  • /

    27.05.2020 17:28
    /
    @...
    ali se nocu spavalo

    diskoteke su radile petkom i subotom prvo do 00.00 pa do 2.00
  • Nama

    27.05.2020 10:00
    na
    Nama na Limanu ne mladići nego bagra obična svako veče pišaju, povračaju, razbijaju flaše, pale drveće, pevaju Ceculju ili Lukasa do 2-3 ujutro ………………...gde se deca igraju u toku dana, ajmo onda na posao sveži, dvorište nam je urnisano. Zove se policija otera ih, a onda sutradan opet isti i ista priča. Prodaju se psihoaktivne supstance u toku celog dana, policija samo spusti ramena, bespomoćna. Užas šta se dešava!
  • Marko

    27.05.2020 07:59
    Desu se ponekad
    A Kristijan... nevera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika