Sudar autobusa i automobila kod Futoške pijace, putnica lakše povređena

Četiri osobe lakše su povređene u udesima proteklog dana u Novom Sadu i u prigradskim naseljima.
Sudar autobusa i automobila kod Futoške pijace, putnica lakše povređena
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, prvu interevenciju zbog udesa ekipe Hitne pomoći imale su oko 14:30 u Miloša Obilića 10 u Sremskoj Kamenici. Tamo je oborena 55-godišnja žena koja je išla peške, a nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar.
 
Oko sat vremena kasnije došlo je do sudara autobusa i putničkog vozila na uglu Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice. Povređena je 63-godišnja putnica iz autobusa, koja je, s naizgled lakšim telesnim povredama po viđenju lekara, zbrinuta i prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.
 
Lakše povrede je nešto posle 21 čas zadobila 44-godišnja žena na uglu Sentandrejskog puta i Teodora Mandića. U pitanju je bio sudar dva vozila, dodaje dr Ramović.
 
Poslednju intervenciju zbog udesa u ovih 24 sata lekarske ekipe imale su jutros, nešto posle pet sati. Biciklista (44) oboren je kod skretanja ka Mostu slobode, a zadobio je lakše povrede, po viđenju lekara. Zbrinut je na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
  • Jel bitno?

    31.05.2020 11:04
    Stres od buke a struke nigde
    Dovoljno je reći "Bulevar kneza Miloša". Mislm da ni Heathrow u Londonu kao ni Frankfurtski aerodrom nisu mu prineti. I niko ništa ne čini godinama.......
  • gradjaninX

    29.05.2020 12:51
    " zgadjen
    29.05.2020 • 10:08
    nista cudno za grad u kome se automobili parkiraju na sred VOZNE TRAKE"

    Idi ti do temerinske nekim poslom pa parkiraj tamo, svejedno gde, neces ni u desnoj traci naci mesta...Ne daj Boze da treba u socijalno da ides, bolje peske da si krenuo.
  • Neces ti meni

    29.05.2020 11:01
    Automobili, sleperi, autobusi, motociklisti, biciklisti, pesaci, razne radne masine, stvaraju neopisivi galimatijas koji prerasta u pravu nocnu moru.
    Niko ne pazi na nikog a svi se inate jedno drugom.
    Godinama traje ova anarhija u saobracaju i nikom nista. Divljanje se nastavlja, ocigledno je normalno da se po bulevaru vozi 100/h i da je cista lutrija hodati istim.
    Nekultura ucesnika u saobracaju je najblaze receno zaprepascujuca.
    Kakva drzava takav i saobracaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika