Petogodišnje dete povređeno u udesu na Telepu

Petogodišnje dete i ženska osoba nepoznatog godišta povređeni su u sudaru dva vozila na uglu Petefi Šandora i Gorana Kovačića juče u 18:30 časova.
Petogodišnje dete povređeno u udesu na Telepu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, u pitanju su lakše telesne povrede.
 
"Ženska osoba sa lakšim telesnim povredama je prevezena u Urgentni centar, dok je dete starosti pet godina sa po viđenju lakšim povredama prevezeno na Dečiju hirurgiju", navodi Ramović.
 
U toku jučerašnjeg dana u Novom Sadu dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo teško povređenih. Još jedna ženska osoba zadobila je lakše povrede u udesu kod ambulante u Rumenačkoj. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar. 
  • Ivica

    03.06.2020 11:00
    Raskrsnica
    Konkretno ta raskrsnica i cela ulica Gorana Kovačića je u KATASTROFALNOM stanju. Ogromna većina stanovnika Adica prolazi tom ulicom da bi se uključili na Bul. Patrijarha Pavla, gomila KAMIONA takođe prolazi tuda, tako da je velika frekvencija saobraćaja. Raskrsnica jeste obeležena vertikalnom signalizacijom, ali je ulica G. Kovačića USKA, PREPUNA RUPA, i na toj raskrsnici jako nepregledna. Drveće ispred kuća, šiblje (živa ograda), parkirani automobili i vi ništa ne vidite kada se uključujete iz P. Šandora u G. Kovačića. 50-tak metara prema nasipu je raskrsnica G. Kovačića i Kapetana Berića koja je takođe GODINAMA u OČAJNOM stanju. Rupe i s jedne i s druge strane kolovoza, a uska ulica. Nadležni zakrpe rupe jednom u godinu dana, ali to "drži vodu" mesec - dva i opet se sve raspadne....
  • Neces ti meni

    03.06.2020 09:09
    Ovde se ljudi takmice ne u kulturi voznje vec u bahatosti u voznji, i inacenju jedno drugom.
    Sto je najgore, svako misli za sebe da je u pravu.
  • Paja

    03.06.2020 08:27
    raskrsnica
    Ta raskrsnica je zlo. Uske ulice, kolovoz razvaljen, a vozila mnogo. Cele Adice tu idu prema gradu, takođe i gomila teretnih vozila. Kultura vožnje naravno "na nivou". Nadam se da će povređeni biti dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika