Četvoro teško povređenih u šest udesa u Novom Sadu

Četiri osobe su povređene u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u protekla 24 sata na novosadskim putevima.
Četvoro teško povređenih u šest udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U padu sa motora koji se dogodio oko 17:20 časova, na ulazu u Kisač iz pravca grada, povređen je četrdesetsedmogodišnji muškarac. Kako kažu u Hitnoj pomoći za 021.rs, sumnja se da je muškarac zadobio teške telesne povrede, te je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar. 
 
U sudaru dva vozila na Rumenačkom putu, kod kružnog toka kod groblja, teško je povređen tridesetjednogodišnji muškarac. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.
 
Ženska osoba, pešak, teško je povređena kada ju je oborilo vozilo, na uglu Beogradskog keja i Visarionove ulice, oko 21:20 časova. Ona je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar, kaže portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović.
 
Prilikom pada sa bicikla, kod Kvantaške pijace, oko 23 sata, povređena je tridesetdevetogodišnja osoba. Sumnja se na teške telesne povrede, zbog čega je prevezena na dalje lečenje u Urgentni centar.
 
Tokom jučerašnjeg dana dogodila su se još dva udesa, u kojima su lakše povređene dve osobe.
 
U sudaru dva vozila, u Ulici Bore Prodanovića, oko 19:45 časova, lakše je povređena četrdesetsedmogodišnja žena, koja je prevezena na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.
 
U jutarnjim satima, oko 4:40, u Vršačkoj ulici, ispred hotela Dash, došlo je do prevrtanja automobila i tom prilikom je lakše povrede zadobio dvadesetsedmogodišnji mladić. 
  • Miroslav

    10.06.2020 17:31
    Vrsacka
    ja sam isto to video lik je jurio s klasom kao i range roverom a sa novim abartom se slupao mislim da je na raskrsnici prosao 200 auto mu je bukvalno leteo slava bogu sto niko nije nastradao
  • M

    09.06.2020 21:28
    Sto se tice motociklista katastrofalno se bahate,neverovatno jure i ne cudi me sto ih ima cesto povredjenih.U Rumenackoj ulici se ceo dan izivljavaju i gasiraju sa brzinama od sigurno 100 km h.Vozaci u NS su zaboravili sta znaci dati zmigavac,jurcaju i maksimalno su nekorektni i bez trunke kulture.Sto se tice saobracajaca,njih bas nigde.Cast izuzecima.
  • Ing ns

    09.06.2020 14:43
    Bahatost
    Veoma smo bahati vozači!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika