Tri udesa u Novom Sadu za 15 minuta

Sedam osoba lakše je povređeno u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu i okolini.
Tri udesa u Novom Sadu za 15 minuta
Foto: 021.rs
Posle 14 časova, u roku od 15 minuta, dogodile su se tri saobraćajne nezgode, a najviše povređenih bilo je u udesu koji se kasnije popodne dogodio na putu za Sirig, u kojem su učestvovala tri vozila.
 
U 14.07h ekipa Hitne pomoći intervenisala je na Telepu, gde je, na uglu Bulevara partijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca, oborena 18-ogodišnja biciklistkinja. Kako kaže portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović, devojka je pregledana i zbrinuta na licu mesta. 
 
Samo dva minuta nakon ovog udesa, u Veterniku, posle kružnog toka ka Futogu, oboren je pešak, muškarac star 64 godine. Takođe je zadobio lakše povrede, a nakon zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar.
 
Desetak minuta kasnije, došlo je do još jedne saobraćajne nezgode na Telepu, na uglu ulica Petefi Šandora i Senteleki Kornela. U sudaru dva automobila lakše je povređen 60-ogodišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.
 
Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se, oko 18 časova, dogodila na putu za Sirig, kod Kisača, u kojoj su učestvovala tri vozila. Jedno vozilo je sletelo s puta, a dva su se sudarila. Muškarac star 37 godina je, nakon zbrinjavanja, prevezen u Urgentni centar, dok su 55-ogodišnja žena i muškarci stari 63 i 51 godinu zbrinuti na licu mesta.
  • No name

    11.06.2020 22:27
    Aas
    Daj vracajte policijski cas ovo sve poludelo samo ljudi u urget ginu od posla
  • EU

    11.06.2020 08:57
    tamo gde vozac dodaje gas kad ugleda pesaka ne moze biti bolji saobracaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika