U Novom Sadu uhapšeni osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Novosadska policija u dve odvojene akcije, uhapsila je M. O. (39) i V. V. (23), zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
U Novom Sadu uhapšeni osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima
Foto: Pixabay
M. O. se tereti da je uzgajao indijsku konoplju, u okolini Novog Sada gde je policija pronašla zasad sa petnaest ovih biljaka.
 
Pretresom njegovog stana, pronađena je, takođe, izvesna količina sasušene marihuane i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci. Kod V. V. i pretresom stana u kome boravi, policija je pronašla više od 50 grama marihuane, kao i opremu za merenje i pakovanje narkotika.
 
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • johny be good

    16.06.2020 17:34
    vulinijada
    Sta cemo sa Jovanjicom i okopavanjem paradajza u mnogo vecoj kolicini nego sto su doticni mogli i da mastaju ? :D
  • Iz Njujorka moji...

    14.06.2020 03:04
    znas ti dobro koji!
    15 biljaka? 50 grama vutre? Jel se neko ovde sali s nama? Svuda po svetu legalna i/ili dekriminalizovana marihuana samo kod nas se ljudi hapse za to kao najveci kriminalci. Sramota od drzave!
  • Legalista

    13.06.2020 23:56
    Legalna trgovina narkoticima?
    "Nelegalna" trgovina narkoticima? Kliko treba biti nepismen novinar pa ovako nešto lupetati..A kakva je to" legalna" trgovina narkoticima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika