Više od 15 godina zatvora četvorici koja su prodavala drogu u Novom Sadu

Četiri osobe su osuđene na više od 15 godina zatvora pred novosadskim Višim sudom, zbog proizvodnje i prodaje narkotika.
Više od 15 godina zatvora četvorici koja su prodavala drogu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Đorđe L. (36) je osuđen na četiri godine zatvora, Lazar S. (37) na pet godina, dok je Miloš R. (28) osuđen na tri i po godine robije, a Strahinja R. (28) na tri godine, prenosi "Dnevnik".
 
Na jednogodišnju kaznu kućnog pritvora osuđena je Jovana R. (25), dok je zbog istog dela Vladimir T. (29) osuđen na novčanu kaznu od 100.000 dinara.
 
Prema optužnici, Đorđe L. i Lazar S. su od septembra 2018. do novembra iste godine u Novom Sadu razmenili više od 1.200 grama kanabisa, radi prodaje. U optužnici se spominje kanabis i hašiš u pravougaonim pločama u staniolu, teškim najmanje pet kilograma, koje se dovode u vezu sa njima. U stanu u kojem je boravio Lazar S. zaplenjena je i vaga za precizno merenje.
 
Okrivljenom Milošu R. se pripisuje da je Strahinji R. prodao nešto manje od 100 grama kanabisa, koju je ovaj kupio radi dalje preprodaje. Drogu je, navodno, stavio u torbu svoje supruge Jovane R, koja je sa njim došla na određenu adresu i sedela na suvozačkom mestu. 
  • Mastodont

    23.06.2020 14:26
    @Profi

    Što bi bilo ko prezao od gajenja kanabisa? A da, živimo u srednjevekovnoj rupi.
  • Mirolad

    23.06.2020 11:55
    Konoplja
    nije droga, nego industrijska i lekovita biljka.
  • Ateista

    23.06.2020 11:41
    Holandija
    Kanabis nije droga. Dokle ćemo živeti u srednjem veku? Legalizujte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika