Uhapšen osumnjičeni za silovanje dečaka u Sremskim Karlovcima

A. P. (30), koji je osumnjičen za silovanje devetogodišnjeg dečaka u Sremskim Karlovcima, uhapšen je jutros u tom mestu.
Uhapšen osumnjičeni za silovanje dečaka u Sremskim Karlovcima
Foto: 021
Dečak je napastvovan u noći između 14. i 15. juna na zabavi na koju ga je odveo osumnjičeni. Nakon toga, roditelji deteta su primetili da se mališan čudno ponaša, pa su ga odveli na lekarski pregled gde je i utvrđeno da je napastvovan.
 
Osumnjičeni je u rodbinskoj vezi sa dečakom. 
 
Osumnjičeni je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 časova, a uz krivičnu prijavu biće izveden na saslušanje.
 
Otac dečaka je 16. juna kada su socijalni radnici iz Centra za socijalni rad došli u porodici na proveru, pretio da će poubijati svu decu, ukoliko mu odvedu sina. Ipak, dete je odvedeno i biće smešteno u hraniteljsku porodicu.
  • Trange

    26.06.2020 23:12
    Zasto?
    Gde je ime prezime slika?
  • s

    25.06.2020 14:15
    Zasto je roditeljima oduzet decak i ide u hraniteljsku porodicu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika