Povređena trojica vozača dvotočkaša, na Futoškom putu dva udesa

Tri muškarca povređena su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
Povređena trojica vozača dvotočkaša, na Futoškom putu dva udesa
Foto: 021.rs
U nezgodi koja se dogodila nešto pre šest sati ujutru, na uglu Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša, povređen je šezdesetjednogodišnji motociklista, koji je zadobio lakše povrede.
 
Hitna pomoć je ponovo intervenisala na Futoškom putu, ali ovog puta na uglu sa Subotičkom ulicom. Na tom mestu je oko 11:20 časova oboren pedesetsedmogodišnji biciklista, koji je zadobio nešto teže povrede.
 
Jedan motorista je udario u automobil na uglu Okrugićeve i Ulice Božidara Adžije, u Petrovaradinu, oko 15:50 časova. Tom prilikom lakše je povređen tridesetpetogodišnji vozač dvotočkaša. 
 
Svi povređeni su, nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • Branislav

    01.07.2020 19:47
    Pogrešili ste datum
    Udes motocikla i putničkog na uglu Bul. Kneza Miloša i Futoške desio se 30.06.2020.omo 6h. Prošao sam pored u 06.20h.
  • Bubamara

    01.07.2020 10:20
    Pun grad ludaka
    Vozim i auto i bicikli, mislim da vozači zaboravljaju da su jači od bicikla. Jako žure pojedinci ( tih pojedinaca ima jako puno) a biciklisti mogu biti i stariji i deca i siguran sam da se mora voditi računa o njima pošto su najugroženiji. Čak i od pešaka. Policije ima retko a ludaka često.
  • Nada

    01.07.2020 09:44
    Brže, jače, najgore
    Daje se na znanje nadležnima da pojačaju kontrolu ili da urade nešto sa raskrsnicom Balzakove i Bulevara despota Stefana. Da li se čeka da neko pogine pa da se neko nauči pameti. Velika većina učesnika u saobraćaju ne poštuju saobraćajne znake. Ili kažnjavati ili pojačati signalizaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika