Oboreni pešak i biciklista u Novom Sadu

Tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu dogodila su se dva udesa u kojima su lakše povrede zadobili pešak i biciklista.
Oboreni pešak i biciklista u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U 9 časova i 30 minuta, u Ilirskoj ulici kod broja 1, oboren je pešak.
 
U pitanju je žena stara 56 godina. Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći, ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Druga saobraćajna nezgoda dogodila se nešto pre 16:30h na uglu Gundulićeve i Temerinske ulice.
 
Oboren je biciklista (55). On je, sa granično lakšim i težim povredama, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.
  • novosadjanka

    02.07.2020 11:08
    Saobraćaj
    Krave po brdima elegantnije koračaju i prelaze puteve, od nekih pešaka i biciklista u NSu.... O pomenem pre neki dan, mladji bračni par, da je opasno da guraju malu bebu po sred puta, da je trotoar slobodan, da im je tamo sigurnije.... Tata nabildovan, istetoviran, a majka.... Samo što nije ušla kroz prozor mog auta, da me tuče...još mi kaže, šta tebe boli k...., hoćeš da ga popu.....
  • Sima

    02.07.2020 11:02
    Vozaci automobila su stoka, nema sta. Policija ne radi nista, ako ih vidim da se vozikaju kolima okolo i sede po kaficima super, inace ih nema nigde. Vozaci automobila bi trebalo da se zapitaju sta kada nalete na neku budalu koja ima 0 tolerancije za bahatost
  • Miren

    02.07.2020 09:39
    Kad dodjes nakon 30 godina iz Slovenije u N.Sad vidis nasilnicku voznju aroganciju pretnje oce da te biju tri broja manja majica da se pokazu misici a u glavi Bukva bosansko krajisniska. Da da istina odakle ova nekultura? Od lokalnih Vojvodjana? Nikad. Pazi nikad mozemo da pravimo analize za 50 godina unazad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika