Crnogorac optužen za falsifikovanje dokumenata nagodio se na godinu dana zatvora

Crnogorski državljanin Z.M. (43), jedan od četvoro optuženih, među kojima je bio i crnogorski državljanin M. V. (35), okrivljen, između ostalog, za više ubistava, sklopio je sporazum kojim je odlučeno da zbog falsifikovanja isprava bude osuđen na godinu dana zatvora, a potom izručen iz Srbije.
Crnogorac optužen za falsifikovanje dokumenata nagodio se na godinu dana zatvora
Foto: 021.rs
Na optuženičkoj klupi, pored M.V, koji se izjašnjava da je po zanimanju kockar, bili su i J.P. (40) zaposlena u Upravnim poslovima novosadske Policijske uprave, kao i vlasnik novosadske firme N.B. (42).
 
Prema optužnici, od početka pretprošle godine do polovine juna prošle, u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, J.P. i N.B. omogućili su pribavljanje falsifikovanih dokumenata, ličnih karata i pasoša, s podacima drugih osoba, ostalim okrivljenima, među kojima je i optuženi u ovom postupku M. V. kojem se pripisuje više ubistava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika